Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Güç, Vs Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şöyle bir darbe ile yenilen birini Crocodile ile kıyaslıyorlar.:S


Bu da Crocodile'a kafa tutabilecek olan Tashigi.
 
Px ler Standart araba gibi tek parça çıkmıyor olabilir. Kumayı nasıl farklı operasyonlarla gittikçe geliştirdilerse Pxleride aynı şekilde geliştiriyorlardır. Bu bakımdan Px0 en güçlüsü ilk yapıldığı için sonrakiler se zamanla aynı düzeye getirilmeye çalışılan prototipler olarak düşünmeliyiz bence sabıt bir düzeyi belirlemek yanlış olur bence . Birde bu elemanları yapan vegabunk (yanlış yazmış olabilirim) zaten korsanfan Px lerin yakınında üst düzel birisi yokken savunma ve saldırı isabet güçleri düşürülmüş olabilir. hanconk çatır çatır Pxleri taşa çevirdi hatırlarsanız.Düşüncem vegapunk Pxleri yaratma amacı istihbarat toplamak güven kazanım Pxleri iç işlerine sokmak olabilir.
 



Arkadaşlar gözüme birşey çarptı, Alabastada Tashigi bir faaliyet gösterememişti, işi Luffy e bırakmıştı, çünkü o haliyle ezikti , Smoker in yanına geldiğinde Tashigi, Smoker diyorki ' Aptal! Daha güçlü ol ! ' , Tashigi de ' Olacağım ! ' diyor . Şimdi aradan 2 y geçiyor ve Tashigi kaptan oluyor güçleniyor, Oda mesajı vermiş burada şimdiki güçlenmiş Tashigi orada olsa faaliyet gösterecek Croco yu indirir mi acaba Alabastadaki Croco yu ?
Zamanın en büyük Croco fanı şimdi her fırsatta Croco'yu gömüyor. :(
 
Tashigi ezikti o zaman diyorsunuzda crocoyu yenemedi ve suan gelisti ve crocoyu alir diyorsunuz sizce croco 2 yil oncesiyle ayni guctemi bence degil ben crocodan suan cok sey bekliyorum Yaninda daz gibi bir adami var zoroya yenilmis olabilir ama ben suanda onun haki kullandigini dusunuyorum adamin meyveside iyi bence crocoyu cok kucumsuyorsunuz .
 
Tashigi 2y önceki Crocoya ya da Luffyye değil yara açmak ter akıtsa biraz kendini geliştirmiş diyebiliriz. Ayıptır beyler Smoker, Tashigi ve tüm emirlerindeki askerleri toplansa Crocoyu yenemez. Hatta sadece logialara dokunabilmeyi ekleyin 2y önceki Luffy şimdiki Smokerı ve etrafındakileri duman eder.
 
Crocodile WB'den İvankov'a herkesle bir olayı olan bir korsan.Eskiden WB ile dövüşmüş ki oraya ulaşmak bile büyük başarıdır.Yeni Dünya görmüş bir korsan.Ne şimdiki Tashigi ne de 10 yıl sonraki Tashigi alamaz Croco'yu.Yazmışlar zaten Smoker bile hiç şansa sahip değil Croco karşısında.Kendi ağzıyla belittiği meyvesindeki ustalığını geçtim Alabasta'da meyvesini kullanma şekli açısından uyandırması bile var diyebiliriz.Croco şimdiki Yeni Dünya seviyesine göre bile çok üst düzey bir korsan.Tabi bu üst düzeylik biraz da Logia olmasından kaynaklı ama çamur adamla ya da Monet'le ya da Smoker'la ya da Caesar'la karşılaştırılamaz.
 
Ne Tashigi ne de Monet Croco'ya çerez olmaktan öteye gidemez. Şimdiki Croco'dan bahsetmiyorum, Alabasta'daki haliyle bunları çiğ çiğ yiyecek olan Croco'dan bahsediyorum. :/
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık