Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Kingdom

Bu animenin yeni sezonunun çıkmasını beklediğim kadar başka bişey beklememişimdir, mangasının animesinden çok iyi olduğunu duydum sizler katılıyor musunuz? Eğer öyleyse mangasını okumaya başlayacam.
 
http://mangafox.me/manga/kingdom/v40/c435/1.html

Ben yarım İngilizcemle tam anlamadımda Kraliçe tüm suçu üzerine alıyor Sei yok ben bu şişkoyu öldürecem diyor kraliçe yoksa çocuklarımıdamı öldürecen diyor sonrasını anlamadım Sei ne cevap verdiki kraliçe başını eğdi anlamadım yoksa baştan itibaren mi yanlış anladım yardımcı olursanız sevinirim
çocukları bahane edip isyan etmek isteyenler olabilir diyerek tek imparator kanı ben ve benim tohumlarım olmalı o yüzden bu zina döllerini öldüreceğim dedi
 
Kingdom 439

Yeni Jenerasyon dönemi başlıyor, serinin ikinci sezonu başlıyor diyebiliriz. Çin'in birleşme savaşlarını durdurak bilmeden okutacak bize, Hara Yasuhisa.

Uzun zaman olmuş buraya mesaj atmayalı, her hafta spoiler çıkışını beklediğim seri hakkında buraya yazmayınca kimse seriyi hatırlamıyor bile.
 
Bir iki gün önce başladım, 252. bölümdeyim.
Ocak 2014 tarihinde başlayacam demişim 1.5 sene sonra başladım. Kendimi bile şaşırttım bu konuda. :/
Şu ana kadar diyeceğim şey ise Ouki'den gerisi yalan.
 
Evet. Mugen no Juunin'den sonra başlıyoruz.
Seri çok iyi, çevirirken ayrı zevk alacaksın.
İngilizce çeviride başta Çince adları kullandılar 50li bölümlerden sonra Japonca'ya döndüler. İsimleri verirken wikiadan bakıp Japonca koymanda fayda var. İlk çeviri grubu kendince isimleri Çince vermenin iyi olacağını sanmış ama işleri birbirine katmış.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık