Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

İmparator & Sağ Kolu vs. İki Amiral

Hangi taraf kazanır?


  • Kullanılan toplam oy
    126
Ben öyle düşünmüyor. Luffy sinirli ama gayet sakin kendini açıklıyor. Hatta burda işini bitirsem herşey biter diyor. Plan program yapmış kendine. Kaido'nun hızı Luffy'yi bertaraf ediyor. K. haki normalde rahat kullanılıyor. Geleceği görmek çok odak isteyen bişey. Ben yakın iki rakibin savaşında o kadar kolay ve sürekli kullanılabilecek bişey olmadığını düşünüyorum.
Geleceği görmek odak isteyen bir şey de kişiye bağlı.Luffy Kata dövüşünde odaklanıp anca görüyordu önceden sonradan daha da alıştı.Kata'nın durumu öyle değil adam sakinken görüyor direk.Odaklanma yok.

Kaido'nun hızıyla bertaraf etmiş olma ihtimali bana göre kesinlikle yok.Çünkü hem Linlin'in Luffy ile olan atışmalarında Luffy'nin durumunu gördük hem de şu panel var zaten.Luffy g4 açıp tekniklerinin işe yaramadığını görüp şu hale bürünüyor.Orta panele dikkat.Bu direk Kaido'nun hızından bağımsız bir şey. Luffy o kadar p.up için dayak yediği k.hakisini kullanamadığı anlamına geliyor Kaido karşısında.Ki zaten böyle olacak.Luffy'nin hızı falan artmadı Wanoda yeni öğrendiği teknik ile falan ama Kaido'nun saldırılarını atlatacak bu adam rahatlıkla.Ki Linlin'in zaten atlattı kaç tane saldırısını.
 
Haki için vücuda temas lazımdı. O devir içten patlamalı haki ile bitti. Ben Sengoku'nun şok ile haki yolladığını düşünüyorum. Logialar da yollarsa şaşırmam.
400 bölüm böyle çizdi değiştirmez. O zaman haki vücudun özüne değiyor durumu saçmalık olurdu. Böyle bir durumda Logia'lar mutlak darbe almaz durumuna gelir.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık