Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Chainsaw Man

Arada oluyor bir şeyler de mangaka neyin kafasını yaşıyor belli değil. Denji - Power ikilisi üzerinden dönen komedisi ve mangakanın vahşet tasviri seriyi eğlenceli yapıyor. Makima'dan da ne bok çıkacağı belli değil keşke bittiğinde başlasaydım buna haftalık takip etmek zor olacak. Ayrıca, animesini yapacaklarsa ölümüne hardcore gitmeleri lazım yoksa leş olur
 
Kobeni-çan, Araba-kun, Pawa ve Aki odaklı bir omake.

 
Harika bir seriymiş. Karakterler harika, karakter dizaynı harika, ana karakterin sıkıcı bir shonen karakteri olmaması hatta bunu tiye alması harika. Tek sıkıntım her şeyin çok hızlı ilerlemesi, umarım erkenden bitmez seri.

Makima hakkında
Makima'nın ne şeytanı olabileceği hakkında bir tahmininiz var mı?
Bence;
Kimse görmesin diye herkesin gözlerini bağlatıyor ve gücünü de buradan alıyor gibi düşünüyorum. Sonuçta şeytanların gücünü aldığı şey, kan bir yana, insanların korkusu. Makima da insanlara gözlerini bağlatarak ne olduğunu bilmediklerinden korkmalarını sağlıyor. Bilinmezlik şeytanı gibi bir şey olabileceğini düşünüyorum. Fear of the unknown. Mesela ilkkez Denji'yi kaçırmaya çalışanları öldürmeye çalıştığında gözü bağlı adamlarına normalde tanımadıkları birinin ismini söyletmişti, böylece de uzaktan o kişiyi öldürebildi ve muhtemelen de çevresinde ne kadar gözü kapalı insan varsa o kadar güçleniyor.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık