Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 981: Çarpışma

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • Marco'nun gelişi gibi bomba

    Kullanılan: 198 73.3%
  • Sanji'nin sapıklığı gibi sıradan

    Kullanılan: 40 14.8%
  • Koca Ana Korsanları gibi boş

    Kullanılan: 32 11.9%

  • Kullanılan toplam oy
    270
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanji la evli adamsın biraz durul artık. Gereksiz bir komedi denemesi olmuş. Sanjiyi böyle kullana kullana karakteri yalama etti iyice. @Master of Puppets bırak öyle akılları da şunun yemeğine bir şap neyin attırt Odaya hele. Herifin beynine kan gitsin biraz.
 
Komik olmasına komikti ama bütün komedisini öncesindeki surat ifadesi bozuyor. Dil dışarıda, salya akmış. Sanırsın kemik görmüş köpek. Hatta ondan da çirkin görünüyor. Gözleri kalpli, ağzı açık ya da kulaklarında bıraksa ve böyle devam etse gülücem ama şu haliyle mide bulandırıcılığından dolayı anca Oda'ya sövüyorum.
Sanji hep öyleydi, karakterin yapı taşı bu.
 
Koca Adana ve Katakuri, ikisi bi korsan tayfası.. gerisi miço :D
Kaido korkunçluğu ve acımasızlığı yüzünden çok fazla adamı toplamış ve kimse bırakamıyor.. uçan altılı dedikleri bu samuraylar girişimi ile taraf değiştirecekler gibi.. marco tarafı, bizim korsanlar, minkler, samuraylar ohooo.. fena cingar kopacak gibi..
 
Bm korsanları kadar (big mom da dahil) yıkık bir tayfa görmedim ya :d Marco abim yaptı şovunu ya kral. Gelmiş geçmiş en havalı meyveye sahip artık ver su adamın hakkını oda. İki düzgün dövüş çiz şu adama
 
Bu Peros Düğünün yapıldığı dağa şekerden yürüyen merdiven yapıyordu. Yada hiç mi ucan kaçan elemanı yok bu tayfanın anlamıyorum ki.
Şatoları yıkıldığında neredeyse ölüyorlardı. Bir tane aşçının maharetiyle kurtuldular. Bu adamlar bu arcdan sağlam çıkarsa 1 katlı evden fazlası için imar alamayan arazi sahibi gibi olacak. Birçoğunda yükseklik korkusu teşhisi konulmuş deniliyor.
Uçan meyve kullanıcılarından hatta kuşlardan korktukları rivayeti bile var.
Şelale fobisinden hiç bahsetmiyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık