Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 981 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kulaklarını tıkayınca Apoo'nun ses dalgalarını mı engelliyorlar? Ben mi yanlış görüyorum? Oda tam olarak ne çizmiş böyle?
 
Hadi o dortlunun hiç biri Apoo'ya tek atacak saldırıya sahip olmasın. Her biri bir kere oturtsa, ataklarının yarısı boşa gider. İşin daha da saçma tarafı ne Zoro ne Luffy atak bile yapmadılar.

Ama komik tarafı Zoro kaçıyor. Öyle böyle değil.:D
 
Yemin ediyorum bu adam bilerek yapıyor. Amacı Sanji'den nefret ettirmek.
Kanka tayfa büyük çoğunluğu değişti.değişmeyenler Brook,Chopper ve Franky. Diğer değişenlerden Robin hariç ara sıra hepsi soğutmaya başardı E.Oda. Zoro ağır kasıntı biri olmuş,Sanji'nin bazı ağırlıkları gitmiş,Nami -Oppai ecchi bro!! diye takılıyor. Tabii çok kötü olmadı ama karakterde bir şeyler değişmiş bende çözemedim eski tadı azalmış ama yine de diğerlerine nazaran iyi. Luffy yine komik; Lakin sadece yemek ile mizahı öne çıkıyor ve kendisi ile ilgili zengin mizahı sınırlandırılmış gibi hissiyat veriyor.Usopp çizimi değişip daha karizma olduğuyla mı alakalı karakterin aşırı çocuksu yönleri çok düşmüş hele ki Luffy ile çocuksu davranışları yok olmuş. :((((((((((
 
Son düzenleme:
Bu sahnenin ihtiyacı olan adam Law bence. İki el mührüne bakar Apoo'yu tongaya getirmesi. :)

@DOLUNAY

Benim de pek hoşuma gitmiyor, sanki karakterden çok tiplemeye dönüştüler gibi geliyor. Sanji'nin biraz kendiyle mücadele ettiği yerleri vs gördük onda da çok hoş sahneler ortaya çıkmadı.
 
Zoronun ve luffynin gözlemi sebebi ile değilmiş hasar alması. Adam mutlak saldırı gücüne sahip. Duyarsan saldırıyı yersin. Kaçma şansın yok. En fazla koka kaplarsın kendini de nereye kadar. Acaba law roomun içindeki oksjieni de değiştirebilir mi
 
Ben Sanji o jenerasyona dahil edilmediği için belirgin bir savaş olana kadar bunu savunacağım.

Bence bizim forum sırf ana karakterler bizim tayfa diye karakterleri olduğundan bir iki tık yukarıda görme eğilimindeler.
Bence Sanji'nin Nova sayılmama sebebi daha önce ödülünün artmaması sebebiyledir. 100 m. barajdı ve tayfadan 1 ödül gerideydi yalnış hatırlamıyorsam Sanji. Baktığımızda şu anda ödül olarak Nova düzeyinde hatta bazılarından daha fazla bile olabilir. Hem de Suit öncesi. Bege'nin Kaptan olarak bile sahip olduğu ödül ortada. Sanji'den üstün olduklarına emin olduğum kişiler sadece Luffy, Kid, Law ve Zoro diğerleri tartışmaya açık bence.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık