Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Shanks

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim

    Kullanılan: 375 83.7%
  • Sevmem

    Kullanılan: 73 16.3%

  • Kullanılan toplam oy
    448
Ya hükümet köpeği değilse? Ya cidden saygı duyduklarından kabul etmişlerse görüşmeyi? Ya Shanks'ın ılımlı olmasından kaynaklanıyorsa. Malum diğerleri dengesiz.
Bu ihtimali düşünsek bile Shanksın Hükümetle ortaklaşa çalışması gerçekten ters köşe yaptıracak gibi hissediyorum.Eğer düz korsan çıkarsa da afedersiniz götümü yesin.1000 bölümde 1 saat sahnesi yoktur kızılın.Uzattıkça uzatılıyor ama Oda beklenmedik şeyler yaparak insanların kafasını karıştırıyor hele Shanks'da bu çok net.Zaten MF savaşını Shanks'ın isteğiyle Sengoku'nun bitirmesinin altında bit yeniği olduğuna eminim.Hükümetle bir bağı var ve bu şekilde bizi Aizenimsi bir yana sokacak.Eğer Oda bu kararı ne verirse mutlu.

Ama gidipte Kaido gibi içip Mama gibi vurdurursa karakterin bir anlamı kalmıyor.
 
İlk önce cümleyi tart. Saygıdan kastım Shanks diğerlerine göre daha düzgün bir adam, oturup diyalog kurabilirsin. Kaido'nun bile ayağına gidiyorlar iletişim kurmaya çalışıyorlar.

Shanks hükümete çalışıyor(ki bu hükümet kaptanını öldürmüş, pek çok yanlışını biliyor. Luffy'nin mentoru rolünde bir adam) demek için çok az bilgiye sahibiz hakkında.

Basbayağı olduğu(ki öyle de çıkabilir) sizin sorununuz biraz ona bir şey diyemem.
Kaale almak ile saygı duymak arasındaki farkı biliyorsundur bence.
 
Luffy son savaşı yapmak adına ittifaklarını çağırmak ister. Herkes gelmiştir ama bir kişi eksiktir. Eksik olanı aramak adına son gittiği yere, Şanks'ın adasına giderler. Adaya tüm müttefiklerle demirleyen Hasır Şapkalar, hayret verici bir manzarayla karşılaşırlar. Tiç ve Şanks aynı sofrada oturmuş, sakelerini paylaşarak haince gülmektedirler. Masanın üzerinde Bartolomeo'nun kafası bulunmaktadır. Luffy bu duruma sinirlenir ve G5 ile yıkıcı bir saldırı yapmak ister ancak saldırısı Barto'nun meyvesini yemiş Şanks tarafından durdurulur. Şanks hışımla Luffy'nin yüzüne bakar ve " Sen ve senin gibilerin devri bitti Luffy. Hakiki D.'nin iradesini Tiç ve Xebec gibiler bulacaklar!" der. Bunun üzerine Şanks'ın gerçek yüzüyle tanışan Luffy, pis pis sırıtır ve " hayır, bitmedi. Daha yeni başlıyor!" der.
Güzelmiş.:D
Hrm böylece shanks gibi niye seride oldugunu bilmedigimiz birine işlev kazandırmıs olur.
Hükümet Köpeği
Olm bunu bari sen söyleme.:oleyo2:
 
Standart; gösterimi en son gelen en güçlüdür hesabı:hmm:
Bak! Shanks hala tanıtılmadı.
Artık ne kadar güçlüyse ve kendini ne kadar ispatladıysa
Kaido'ymuş, Big Mom'mış falan bunlar hikaye
One Piece i bulmayı istemesi yeter o derece:mincika:
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Doflamingo olayı için kalkıp Mariejiose gelip Gorosei'ye ayar çekip ''Tenryuubitoların Kuklaları'' demek mi köpeklik.Shanks da eğv eğv bi korsandan konuşcam diyor.
sadece lafla da olmaz hani ama neyse, (hükümetin kurduğu türlü hikaye ve efsaneler uydurarak, halka daima korsanlardan daha güçlü algısıyla sunulan) adalet temsilcisi denizcilerin filo amirali diyosun yani.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık