Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 981 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Önümüzdeki bölümlerde BM korsanlarını daha net bir ahvalde göreceğiz. BM çok üzgün gözüküyor, bütün tayfası Kaido Korsanlarıyla kapışabilir. İçeride Kata ve Kraker gibi önemli adamları da olmadığı için şuanlık tam performans göremedik BM koraanlarını. King ve Marco gibi sağkollar tarafından ayar verilmiş olmaları, hiçte kalitelerini azaltmıyor. Orada Katakuri olduğu halde sağkollar şov yapsaydı, o zaman benim gözümdende düşerlerdi. O tabloda Kata ve Cracker hariç King ve Marco'ya engel olabilecek pek kişi yok. Durum çok ters, daha bölüm gelmeden erken konuşmamak lazım. Marco ve King'in giriş sahneleri için gerekli fedakarlıklar bunlar.
Fedakarlık olmuyor işte bu rezillik oluyor Smothie dediğimiz insan komutan hani Marco yu ezip geçmesini beklemiyorum ama yenişirsin demi? Ya da Neko,İzo yanında kaliteli meyve kullanıcıları var bu kadarda boş yapılmaz yani aynı olayı ısıtıp ısırıp önümüze sunuyor. Big Mam yonkou ve buda yonkou tayfası ha .s
 
Dövüşler başlayana kadar öküz gibi beklemez umarım.

Drake ile yine karşılaşacakmış gibi bir his var içimde. Ya da Page One ve Ulti. Dövüş değil de fb girecekmiş gibi.
Şimdilik nihai rakibi Page One olacak gibi gözüküyor. Bir ihtimal bir de Daifuku ile dövüşür. Drake özel durumun dolayı zor gözüküyor. Ama bir açıdan olmasını da istemem çünkü Oda Drake'i yedirmez dövüş yarım kalır. Sanji bu arcı da dövüşsüz tamamlamasın artık.
 
Big mom ın surat ifadesine bakılırsa hayırlı olsun müttefikliği şimdiden . Kaido ve bigmom birlikte nasıl inecek diyorduk chopper görmesi yetti galiba . Marco da efsanevi bir giriş yapmış yalnız merak ettiğim geriye kalan tüm beyazsakal korsanlarını mı topladı yoksa sadece tümen komutanlarına ulaşabildiğini mi getirdi yanında , en önemlisi vista ve jozu da yanında mı . Big mom korsanları da şelale den bir yukarı çıkamadı . Ben de diyorum Oda katakuriyi neden getirtmedi bunlarla . Katakuri olsa bu şelale rezilliği olmazdı eee tabi adama da senaryo lazım
 
Sıçacam artık böyle işe. Oyun hamuru oldular. Gelen geçen mıncırıp atıyor bi kenara. Dedim belki Smoothie'dir belki bir planı vardı yok. La bu tayfa ne boka yarar? Bir Kaido tayfasına bak içlerinde en küçüğü olan Jack, amiral ve ona denk olan iki kişinin gemisine dalıyor bunlar o kadar kişi fakat Marcoooo veya Kingg demekten başka bir halt yedikleri yok.
Durum aynen bu:

Oynamıyorum yemin ederim oynamıyorum.
@Dracule Bu kadarı yeter bana.
 
Bunlar düşürülen gemide olduğuna göre adada şekil değiştiren birileri var demektir. Queen'in BM'nin tayfası diye selam verdirmeye çalıştığı kişiler kim acaba ?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık