Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 981 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oda ödül kaptan'a da bağlı demisti. Bu açıdan marco'nun fazla çıkması daha olası.
Ödüllerin kaptanla ilişkisi muhakkak vardır ama ödüller genel çerçevede gücü ifade ediyor sonra diğer etkenler. Ayrıca WB ve Kaido arasındaki güç farkı çok fazla olduğundan Kaido'nun zalimliği vb. özellikleri aradaki farkı kapatamamış olabilir. Ama King Marco'ya güç olarak yakınsa veya denkse tayfasının özelliğinden ve bireysel olarak yaptığı fillerden dolayı ödülü Marco'ya denk olmuş hatta geçmiş olabilir. Bu yüzden iki ihtimale de şaşırmam açıkçası.

Bir de ödülleri eşit çıkıyormuş, gel bir de burdan yak :at:
Olabilir:good:
 
Sanki Smothie Marco tarafından çarpılmış gibi duruyor. O yüzden zamanında karışamadı gibi. Diğerleri zaten bildiğin çarpılmış gibiler.:D
Aynı olayı yapmasına gerek yoktu Oda'nın. İlki neyse, King bilmediğimiz bir karakterdi sonuçta. Ancak Marco kimdir biliyoruz, daha farklı bir şekilde sokabilirdi Wano'ya.
 
Muhtemelen Kaido tarafından henüz haberci yollanmamış gelmelerini bekliyorlar sadece. Yani ittifaktan haberleri olmayabilir.

-

King vs Marco esnasında ikisininde ödülleri gösterilir muhtemelen. Acaba hangisinin ödülü daha yüksektir?

İkisinin de olabilir iki ihtimalinde gerekçeleri mevcut.
Haberci yollanmamış olmasını mantıklı bulmuyorum. Haberci yollanmadıysa Kaido'nun tayfasını tehdit olarak görmeleri lazımdı. Bu durumda Kaido gelmelerini de beklemezdi zaten. Wano'nun diğer tarafındaki şalaleye dolanıp vakit kaybetmeyelim diye düşünmüşler gibime geldi. Son bölümdeki Apoo olayı ve bu olay hiç hoşuma gitmedi.
 
Olacağı kesin değil de Kore sitesinde de yazıyorken silmişler. Bu elemanda çarşamba ve perşembeyi bekleyin diye gazlıyor. Daha birçok olay varmış galiba. 10/10 bölüm diyordu.
Umarım dediği kadar vardır. Queen kesin vardır dövüşte, eğer olacaksa. Ah Luffy bir tane vursa.
Merak uyandırsın diye, üzerine konuşulsun diye. 1 hafta önceden görüyorsun işte Spoiler'ı, bırak yuvarlansın yuvarlanacağı kadar.
Hiç demeseler ağzımı açmam. Ama şöyle olacak diyip beklenti yükseltiyorlar ama sonunda başka bir şey çıkıyor.
 
Şimdi şöyle düşünelim Yonkou ile 1. Komutan arasındaki güç farkı ne kadar. çünkü şaibeli bir şekilde Luffy Katakuriyi yendi desekte,Luffy Katakuriden bütün hasarları da tanklayabildi ve yendi Katakuriye yaklaştı bayağı, belki son tekniğiyle Katakuri ile eşitlendi diyebiliriz.Ama aynı Luffy Kaido'dan tek yedi. Kaido kendinden herkesi küçümser biri olduğunu kabul edersek bunun özgüveni ile Luffy bile tek yedi.


Şimdi Yonkou'yu %100 sayarsak ben 1.komutanların ve 2. komutanların arasındaki farkları %88 ile %85 olasılığı daha aşikar görüyorum.Aslında ciddi dövüş sergileyen tek bir yonkou gördük o da güçten düşmüş bir Whitebeard. Ki adamın yediği hasarlara rağmen düşmedi. Yine Akainu ile teke tek kapışan aynı hiç zarar görmemiş güçten düşmüş Whitebeard olsa vs nasıl sonuçlanır? ben Whitebeard orta üstü zorlukta yener derim. Ki biz Akainu'nun 1. komutan Marco'ya gücü yettiğini görmüştük.

Şimdi düşünelim Luffy Kaido ile teke tek kapışabilcek mi? niyetim olay kurgusu güzel olsun isterse Oda 3 yıl daha uzatsın ama doğru düzgün bir kurgu olsun. Hem 3. taraf bile dahil edilebilir.Ki Wano'da amiral bile görebiliriz.O da Ryogokyu olur inşallah merat ettim adamı.sonuçta denizciler güçten düşmüş bir Wano'ya hayır demez.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık