Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Doflamingo'nun Saldırısından Hangileri Kurtulur?

Hangileri kurtulur?


  • Kullanılan toplam oy
    55
Hepsi kurtulur, sonuçta zorlayınca bedenin kesilmiyor, bknz g4 luffynin haki yüklenmemiş bedeni :) Jozu da kurtulmayı o an denememişti, zaten mangaka bu şekilde pek çok duraklama anı yaratıyor karakterlere güç seviyesi kasılacak şey değildi.
 
Fuji yerçekimiyle kurtulabilir öyle çizebilir yani.Marco dönüşüm geçirirse belki g4 gibi ama diğer türlü zor.Kata logia gibi olduğundan kilitlenmez herhalde.Gerçi onu da tam bilmiyoruz logialar üzerinde görmedik hakiyle gerçek bedene zorluyor mu falan.

G4 açarak anca şişip kurtulabiliyorsun o kas ve hacimle.Bir kere yakalandın mı çıkış kolay değil.Küçümsenmemesi lazım.Jozu sadece gözünü oynatabiliyordu. :) Doffy sırtında uyanış açmış olsa yenilgisi kesin olurdu.



Önyargıda son nokta bu olsa gerek üzücü.:oops: Yanlış okumaya devam et de iç yüzünü görelim.:rolleyes:
Ön yargı durumu karakteri bilmeseydik, tam potansiyelini görmeseydik geçerli olurdu. Aksine Dof'un görüp diğerlerinin görmedik Cracker dışında. Ki bence onu tam görmedik de neyse. Yani ön yargı şuan senin yaptığın. Aşırı fanlık üzücü :oops:.
 
Orada baş başa kalsalar Jozu birkaç saniye içinde Dof'u pas pas ederdi zaten bence. Bird Cage tekniğini daha enteresan buluyorum, Doflamingo'yu etkisiz hale getirmediğin sürece ondan kim nasıl kurtulabilir bilmiyorum, Fujitora bile kıramıyordu.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık