Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 981 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marco'nun adaya gelmesi Allah'ın emri gibi bir şeydi zaten. Niye geldi nasıl geldi çok rahat açıklar mangaka sıkıntı değil. Yanında, kalan Wb korsanlarını da getirmiş olsun hepsi lazım. Marco vs King muhabbeti yapan arkadaşlar nasıl bir yanlışın içinde olduklarının farkında değil. Böyle bir israf yok. OP evreninde amiral seviyesi veya üstü adamlar hariç Kaido'yu en iyi tanklayabilecek kişi adada şu an ve milletin derdi kuşların gökyüzündeki sürtüşmesini görmek. Marco'nun King'e dalacağı senaryoda Kaido dövüşüne eklenen 4. isim de Zoro :/ Law giriyor dövüşe Zoro neden giremesin denilmiş. Şimdi şunu idrak etmek lazım, kiminle neyle dövüştüğünüz önemli değil bir ekip kurulacak ve o ekip kendilerinden çok daha güçlü bir düşmanla yüzleşecekse Law'ın meyve yeteneği sayesinde içinde bulunduğu ekibe yapacağı katkı >> Zoro'dur beyler. Zoro Jack'i alsın ya da ver yanına güçlü birini King'i indirsinler sadece itibar kasmaktan çok daha fazlasını yapmış olur bu arc. Arada bir yerde Oden'in selamı var babında bir kesik atar Kaido'ya sonra hayırlı işler.

Marco hem kendini hem de yanındakilerini iyileştirebiliyor. Uyanış açtığında ve gücünün sınırlarını zorlayarak dövüştüğünde bu iyileşme etkisi de artacaktır. Kaido dövüşü için olmazsa olmaz adam resmen. BM de veletleriyle birlikte aquapark challenge yapsın. Paso yüksek bir yere çıkıp kayıyorlar denize doğru.
Zoro vs King olursa Marco zoriye destek olur yoksa imkanı yok.
Bence vs sistemi şöyle işleyecek
bir tayfa + bir müttefik vs Yonko elemanı

Bu savaş sadece tayfanın savaşı değil, olamazda buna hazır değiller.Bence takım çalışması yapıp muhtemel rakipleri indirecekler. 2 vs 1 olacak.

Zoro kaidoya kadar gelebilir mi?
Bence normal şartlar içinde imkanı yok.

Ancak Kaidoyu, Luffy Kid ve Law üçlüsü merkezde olmak üzere diğer novalardan destek alarak indirecekler.

Bu açıdan bakarsak Zoro kaidoya ulaşabilir mi? İki sebebten ötürü beklenti var.
Bir Zoro'da bir nova, iki Enma'nın Kaidoyu tekrar kesmesi çok anlamlı olur.
 
Marco'nun geldiğine o kadar sevinenler var ki içimden Marco'nun tayfaya katılmasını çok istemem bile geldi. Çok güzel ve b*llurlu bir tayfamız olurdu... :rolleyes:
 
Izo'nun gelmesine sevinin. Izo'yu sevmeseniz bile sizde sevinin. Aynı şey Marco da yapabilir ama de geçerli olsa bile neden daha önce Kaido'ya müdahale etmediklerinin cevabını Izou verecek muhtemelen. Marco Oden kendi halletmek istemişti sonra öldüğünü duyduk diyebilir. Wano ile bir bağı yok. Ama Izo hem Wano'lu hem de kardeşi var. Wano'yu umursamasa bile kardeşini umursuyordur.

Oda, Izo kınların da öldüklerini duydu Wano'yu ise umursamadı diye geçiştirecek muhtemelen ama bakalım..
 
Marco beklemiyorduk ama aslında barizdi gözüken silah patlar olayı.Gelmeyecekse ne diye adamın köyünü gösteriyor yani.

@Smoker

Karıştırılan bir konu var.Black Maria Queen yerine sen geçersin diye Who'ya söylemiyor mu ? Ben öyle anlamıştım.Who atıyor konuyu ortaya diğerlerinin onu onaylayıp onaylamadığını görmek için.Fakat forumda Drake ismi geçiyor.Drake konu açılınca ilgilenmediğini söylüyor sadece.Doğrusu nedir ? Who mu Drake mi ?
 
Zoro fanlarına ben de takılıyorum ama Zoro'nun Kaido dövüşüne katılma ihtimali var tabiki. Ancak Luffy kadar rol alması mümkün değiş. Hatta 2 Yonkou'da düşmeyecekse Kid kadar da rol alabileceğini sanmıyorum. Belki Law kadar pay alabilir pastadan.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık