Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 976: Kendimi Tanıtmama İzin Verin

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?


  • Kullanılan toplam oy
    237
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ama bu yöntem çok vasat. King ve ya Queen'in gelmesinden bahsediyorduk ya spoiler konusunda. Mesela King gelse alıp götürse, başından beri Momo çizim olmuş olsa daha tutarlı olabilirdi.
Shanks'in elinden çocuk kaçırabilen bir at hırsızı varken seride şu yaşananlar baya normal bence. :) Çünkü Momo'yu sadece kaçırmıyor rehin alıyor resmen.Öyle kolayca harekete edemezsin zorda kalınca ona zarar da verebilir yaklaşmayın öldürürüm şeklinde.Farklı Kurozumi yöntemleri deneyebilir yani bunların huyunda var çirkinleşebilir Orochi gibi.
 
----------------------------Luffy----------------------

----------Zoro------------Jinbei-------------Sanji--------

---Nami---Robin---Franky---Brook---Usopp---Chopper---

Yalnız şu oluşum hoşuma gitti ya. Bu ark olmasa da diğer ark iyisinden bir imparator gibi oluruz artık.
 

Üye silindi 1004

Bıçaklar meymunlardaydı... Ağıza kılıç almak nasıl acaba? :(
Yani ağza kılıç almak burada ismini söylemek istemediğim yere yüzlerce bıçak almaktan çok daha iyidir bence. Kılıç yalamakla bıçaklar eşliğinde "YAMATEEEEEE" diye bağırmak arasında bir klas farkı var.
 
@Tilqi_Gin :sapkali:

Zaten bende monster trio diyorum ama şu ana kadar bir tatlı komutanı gibi unvanlarla karşımıza çıkmadı hiç parmak bastığım asıl konu oydu zaten.

Tamam teşekkürler yeterli bir cevap benim için, 2.yi seçtiğin için senin bakış açından söylediklerini kabul ediyorum. Jinbei’yi güç olarak geçememişlerdir.

Ben kendi bakış açımdan 1.nin gerçekleşeceğini düşündüğüm için; Jinbe’yi güç olarak geçmişlerdir diyorum(Jinbe; King ve Queen’den daha güçlü birisiyle karşılaşmazsa geçerli bu düşüncem).
:sapkali:

Bu dediğin mümkün değil.
Maksat herkesin gönlü olsun yoksa öyle olmadığını biliyorum. ;)
 
Hadi beni kötüleyin ama ben beklenildiği gibi Jinbei'nin Monster Trio'dan biri olacağını düşünmüyorum. Jinbei 46 yaşında ve açık konuşmak gerekirse tayfada ondan daha potansiyelli karakterler var.
Şu an düşündüm de tam geldi tayfadan oldu ya düşünsenize gerçekten ölürmüş bu arc sonunda. Bence vurucu olur Lufy için
 
Bir teori vardı. Luffy tam yonkou olduğu zaman jinbei-sanji-zoro ya "MEAT COMMANDERS" denecek diyorlardı. Tatlı komutani diye olusum varken et komutanlari da çok sırıtmaz herhalde.:D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık