Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Luffy, Shanks İle Savaşacak mı?

Dövüşür mü bilmem. Ama dövüşürse adam değildir diyecem zaten adam değil. Gevşektir diyecem zaten gevşek. Şöyle diyelim.. Dövüşürse forum kurallarının izin vermediği şeylerdir Luffy.
 
Seri başından beri kendisine idol almış birini hangi sebeple olursa olsun dövmez Luffy. Shanks'ta bu saatten sonra Aizenlik yapmayacaksa olmaz bu dôvüş. Olmasında zaten. Dövecek adam mı kalmadı başka.

Bi Aizenlik beklemiyorum değil :d seni doğduğundan beri biliyorum bütün savaşlarını ben kontrol ediyordum dese de bi coşsak.
 
Böyle bir dövüş ancak Shanks'ın isteği dahilinde gerçekleşir. Luffy KK olduğunda sözünü gerçekleştirmiş olacak. Shanks'tan daha büyük bir korsan olarak karşısına çıkacak ve şapkayı verecek. Bu anda Shanks bakalım gerçekten daha büyük bir korsanmısın falan diye gücünü de test etmek isterse aralarında ölümüne olmayan bir dövüş gerçekleşir. Shanks başlarda çok ciddi gözükür Luffy de durumu ciddiyetle karşılayıp dövüşür ağırlığını hissettirir ve Shanks'ı çok fazla yaralamadan dövüşü bitirir. Olacaksa böyle olsun zaten.

İnsanlar Shanks ve Mihawk için klişe bir yeşilçam intikam senaryosu bekliyor. Shiryu Mihawk'ı öldürsün Zoro intikamını alsın ve en iyi kılıç ustası olsun wuhuuuu. BB Shanks'ı öldürsün Luffy intikam yeminleri edip BB'yi dövsün ve KK olsun wuhuuu. Yapma şöyle şeyler Oda. Finalde Shanks'ı serinin en büyük kötüsü olarak karşımıza çıkaracağın absürt senaryo bile şu klişe intikam muhabbetlerinden daha iyi olur *******.

Edit: Vazgeçtim la daha iyi falan olmaz ilmik ilmik işlediğin karakterin ırzına geçeceğine klişelere boğ bizi Oda. Tövbeler olsun bir an kendimi kaybetmişim.
 
Adam kolunu vermiş bunun için bu tür serilerde ana karakterin karaktersizlik yaptığı görülmemiştir burada da Luffy'nin Shanks'a el kaldırması imkansızın ötesinde bir şey Chopper'ın Korsan kral olması kadar olanağı olan bir teoridir.Shanks eninde sonunda ölecektir görünüyor diğer 3 yonkou yu Luffy indireceğine göre Shanks'ta ya dünya hükümeti ya da Teach'ten payına düşeni alır ileride.Hatta belki de hiç karşılaşmazlar KK olduğunda şapkayı götürür Shanks'ın mezarına bırakır.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık