Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Azashiro Kenpachi vs Aizen

Kim kazanır?


  • Kullanılan toplam oy
    27


11. takımın 8. kaptanıdır. Görenler tarafından uzun ve siyah saçlı oldukça yakışıklı biri olarak tasvir edilmiştir. Kendinden önceki 7.kaptan olan Kuruyashiki Kenpachi’yi ölümüne bir maçta daha ne olduğunu anlamadan yenmiştir. Aizen tarafından Soul Society’deki en güçlü shinigami olduğu söylenmiştir. 7. kaptanı öldürdükten sonra sıfırıncı takım tarafından güçlükle yakalanıp muken’e hapsedilmiştir. Normalde mukendeyken mahkum hareket edemez ama Azashiro sürekli Bankai modda gezdiği için zanpakto ruhu serbesttir. Orda Aizen’in heryeri mühürlüyken bankai’sinin yeteneğiyle Aizen’in ağız mührünü kaldırmış ve silüetiyle ona görünerek Aizenle sohbet etmiştir. Aizen onu gördüğünde şaşırmış ve onur duyduğunu Soul Society’deki en güçlü shinigaminin nasıl buraya hapsedildiğini sormuştur.Azashiro da onun İchigoya nasıl kaybettiğini aslında Sıfırıncı takım tarafından durdurulmasını beklediğini söylemiştir. Azashiro’nun bankai ruhu ona hogyokuyu çalmasını söylemiştir ama Azashiro bu tür şeylerle ilgilenmediğini söylemiştir. Aizen Kyouka suigetsu yeteneğinin Azashiro üzerinde etkisiz kalacağını söylemiştir. Ayrıca Aizen onun Soul societydeki olan biten her şeyi mukendeyken bilebildiğini söylemiştir.


Kuruyashiki Kenpachi hollowları öldürdükten sonra 11. takım üyeleriyle bir parti verir. Ve içeri Aniden Azashiro Kenpachi girer kendisini yenerse kaptanlığı ona devretmesini söyler. Ordakiler arasında Kyoraku Shunsui de vardır ve bu genç adamla konuşup onu vazgeçirmeye çalışır çünkü Kuruyashiki Kenpachi’nin Bankai’si dehşet vericidir. Bankaisini açtığında çevresindeki (karakura kasabasından bir kaç kat daha büyük bir alan) canlı ve cansız her şeyi yok ediyor. O kadar güçlü bir bankai ki bir defa kullandıktan sonra 6 ay boyunca tekrar kullanılamıyor.
soul society içinde bankaisini kullanması yasaklanmıştır ama zaten shikaisi bile çok güçlüdür.


Bankai’sin adı Uro Zakuro’dur. Seiati Yugo adlı saldırı kendisini rakibiyle birleştirmeye,düşmanının merkezine girmesini ve rakibini içerden patlatarak yok etmesini sağlıyordu.7.nesil kenpachi olan Kuruyashiki Kenpachi bu saldırı sonucunda ölmüştür.Aynı özelliğin defansif yanı olarak ise kendisini hava ile bütünleştirerek bütün saldırılardan korunabiliyordu. yamamoto , shunsui ve ukitake dışında tüm kaptanlar bankaileri ile azashiro ya saldırmış ancak azashiro kenpachi bankaisinin güçlü defansif özelliği ile tek bir yara almadan bu saldırıları karşılamıştır.


Bankaisinin mozo saldırısı ile ellerini ve ağzını istediği noktada ve istediği sayıda kopyalayabiliyordu. limitsiz kopyalama gücü ile aynı anda yüzlerce itto kaso ve kurohitsugi gibi son sınıf hadou yapabiliyordu.


Ayrıca bu özellik ile tüm sereitei' deki konuşmaları duymasını ve olan olayları görmesini sağlıyordu.

Bu güçlü bankaisinin yanı sıra havadan ustura keskinliğinde bıçaklar yaratarak düşmanlarını parçalayabiliyordu. Bir düelloda hiç hareket etmeden sadece bu hava bıçaklarını kullanarak rakibi shikai açamadan dilini parçalamıştır.


Tüm bu güç farkına rağmen soul society için tehdit olduğu zaman sıfırıncı takım (royal guards) tarafından yakalanmıştır. Be kadar güçlü olursa olsun normal kaptan sınıfları ile zero division arasında çok büyük bir güç farkı var.

VS




Eski Gotei 13 5.bölük kaptanı ve Arrancar ordusunun yöneticisidir.

Aizen Hogyoku kullanmadan bile normal bir kaptanın ulaşabileceği seviyenin çok üzerindeydi. Kido bilgisi üst seviyededir, Kaptan Komamura'nın Bankai'sini kolayca alt edecek bir fiziksel gücü, dayanıklılığı vardır. İllüzyon yaratmasını sağlayan bir Zampaktou'ya, Kyouka Suigetsu'ya sahiptir. Aizen hem fanlar hem yazar gözünde serideki en güçlü ve zeki karakterlerden biridir. Uzun yıllar boyu planı üzerinde çalışmış, tüm SS camiasını oyununa alet etmiş ve kandırmıştır.

Kurduğu orduyla ruh sarayına yürümek istemiştir, ancak Aizen Karakura savaşında Gotei 13'ü alt etse de Kurosaki Ichigo ve Urahara Kisuke'nin çabalarıyla durdurulmuş, hapsedilmiştir. Quincy savaşında Yhwach kendisini 5 potansiyel tehditten biri olarak nitelemiştir. (Diğer tehditler, Ichigo-Zaraki-Ichibei-Urahara.)
 
''Azashiro'nun Bankai'nin gücü tüm çevresiyle kaynaşmak ve onu kontrol etmektir. Bu, her şeye, hatta havaya ve yere bile uzanan bir güçtür.''Çok iyi yav.
 
Kim lan bu adam nerede geçiyor ne zaman konuşmuş bu Aizen'le falan. Mangada böyle bir şey yok la yoksa ben serinin yarısını unuttummu ******* :/
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık