Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 972: Adım Oden! Ve Ben Haşlanmak İçin Doğdum!

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    288
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oden be....Çok duygusalım şu an çok... Uzun süredir böyle efkarlanmamıştım One Piecede.
Özellikle raizo'nun sizin hayaliniz bizim hayalimizdir falan demesi. Bu wano'nun kapilarinin acilmasi baya onemli mevzu herhalde. Adam in son sozu bile wano nun kapilarini acin oldu.
 
Kaido oden'in bedeninin öldüğünden bahsediyor orda ve adamlarının da peşinden kovalamıyor. bir nevi sözünü tutmuş sayılmıyor mu ?
Bir nevi sözünü tutuyor. Ama sonrasında kaido kaleyi yakmaya gidiyordu. Oden'in soyunu kurutmaya çalışıyor intikam almasın diye muhtemelen.

Kinemonlar yanarken yetişiyor içeride toki ve çocuklar hala canlı ve sonra geleceğe yolluyor toki. Kinemon böyle anlatmıştı.
 
@Rocks D. Xebec
O zamanlar tam tanınmıyordu ama. Şu Fb'de ve günümüz Wano bölümlerinde bütün karaktersizlikleri gösterildi. 80 bölüm öncesinde bu karaktere karşı nötrdüm ama şimdi Doflamingo gibi hiç hazzetmediğim bir karaktere dönüştü.

Bu kişiliğini derinleştirmek değil, kişiliğiyle uyuşmayan hareketler yaptırmak. Senor Pink'in Doflamingo'nun zalimliklerine ortak olması ve yoldan geçen yaşlı bayana yardım etmek istemesi gibi uyumsuz hareketler...

Kaido o kadar zaman düzenbazlık ve kandırmaca yolu ile Oden ve Wano'nun içinden geçmiş, şimdi de sanki dövüşü adil kazanmak istiyormuş gibi bir jest yapmış. Olmamış :(
Doflamingo sevmeyen adam da ne bileyim...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık