Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 972: Adım Oden! Ve Ben Haşlanmak İçin Doğdum!

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    288
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
80 bölüm öncesinden bile Kaidonun zalimlikleri ve kötülükleri biliniyordu. Sevecek adamlar Kaidonun bu sözü ile sevmediler yani.Yazar Kaidonun kişilğini derinleştiriyor o yüzden bile laf işitiyor. :hmm:
@Rocks D. Xebec
O zamanlar tam tanınmıyordu ama. Şu Fb'de ve günümüz Wano bölümlerinde bütün karaktersizlikleri gösterildi. 80 bölüm öncesinde bu karaktere karşı nötrdüm ama şimdi Doflamingo gibi hiç hazzetmediğim bir karaktere dönüştü.

Bu kişiliğini derinleştirmek değil, kişiliğiyle uyuşmayan hareketler yaptırmak. Senor Pink'in Doflamingo'nun zalimliklerine ortak olması ve yoldan geçen yaşlı bayana yardım etmek istemesi gibi uyumsuz hareketler...

Kaido o kadar zaman düzenbazlık ve kandırmaca yolu ile Oden ve Wano'nun içinden geçmiş, şimdi de sanki dövüşü adil kazanmak istiyormuş gibi bir jest yapmış. Olmamış :(
 
Ace ölünce de bu kadar duygulanmıştım, çok sevdik yalan oldun oden. Kanın yerde kalmayacak yiğidim Zoro alayını ağlatacak raaaad ol sen.
 
Oden 100 derece ye dayanamadı vs diyenler e iyi cevap oldu bu bölüm. ADAM 700 DERECE KAYNAMIS VE HER DAKIKA SICAKLIK ARTMIŞ. Artık şu adama dayanıksız demeyi kesersiniz herhalde.
 
Kaido sorun değil.Sıkıntı wano halkında.Deveyi diken insanı... misali.Birlik ol korsanı at yurdundan.Ya da ona savaş açana yardım et.Luffy bu malları kurtaracak ya ona yanarım.Acı çekmişler falan beter olsunlar.Oden de suçsuz mu ? Hayır.Ama en kritik zamanda yanında insan yoktu 9 mal harici.Neyse şu savaş başlasın da wano yu unutur geçeriz.Ne umduk wano dan ne çıktı karşımıza.Mangaka nın piriç toplayan köylü fantazyası varmış ne diyelim.
Adamlar korsanlara güvenmemekte haklılar. Mal oldukları kısmına ise katılıyorum :good:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık