Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] En Güçlü İmparator

En Güçlü Yonkou Kim?


  • Kullanılan toplam oy
    615
Teke tek dövüşte kaido’dur. Ama deliliğinden dolayı denizlerdeki kontrol onda değildir. Big mom da deli ama kafasına göre şehir yıkan adamları yok. Sadece big mom’ın kendisi deli.

Big mom daha güçlü bi yonkou olaral gösterildiyse sebebi askeri gücüdür bence. Kaido’dan güçlü olduğundan değil.

Shanks’ın en güçsüz çıkmasına şaşırmadım ama amiral dengi çıkmasını beklemezdim açıkçası. Benn beckman bile amiral tehdit eden biri değil miydi?

Bi de o yazı övgü gibi olmuş. “O kadar güçlü ki meyvesi olmadığı halde amirallere denk” denmiş. Yonkou lan bu adam böyle övgü mü olur? Roger meyve yokken wb’ye denk, reyleigh yaşlı haliyle amiral tutuyor. Mangada görülmemiş, duyulmamış bişey de değil meyvesiz güçlü olmak.

Edit:

Hadi diğer meyveysiz karakterler neyse. Meyveli yonkoular da meyve kullanmadan çok güçlü.

-Big mom kong gun’ı sıkıntısız blokladı. Meyve kullanmasa da hayvani vücuduyla amirale yakın olduğu belli. Zaten daha çocukken ve meyvesizken söyleniyor amiral seviyesi olacağı.

-kaido eğer meyvesi ejder meyvesiyse luffy’i meyvesiz haliyle tekledi.

-Wb gura gura kullanmıyorken shanks’la silah çarpıştırmıştı. Orda gökyüzü bölündü.

Yani tüm yonkoular zaten meyve yokken güçlü. Hepsi o gücün üstüne meyve koymuş. Shanks hakiye abanmış ama yine de onların meyvesiz haline denk mi belli değil:D o amirale denk olması doğruysa büyük rezillik.
 
Son düzenleme:
En güçlüsü Big Mom'dur. Kaido her anlamda en eziği olduğu kesin. Luffy haşat edecek iyi izleyin. Gönlüm Shanks'tan yana olsa da en güçlüsü Big Mom'dur.
 
Karasakal ın şuanki durumunu bilmiyorum o yüzden onu dahil etmeden düşününce bence en güclü yonkou sıralaması

1. Shanks
2. Bigmom
3. Kaido

Neden böyle düşündüğüme gelirsek kaido nun bigmomun geldiğini duyunca aşırı tepki vermesi bence korkması BM nin kaido dan daha güçlü olduğunu düşündürdü. Ayrıca Garp yonkoular dan bahsederken en üst önde beyazsakal en üst arkada shanks onların bir tık altında bigmom onunda altında kaido nun resmi vardı burda bize güç sıralaması hakkında biraz bilgi verilmiş gibi hissettirdi. Yani beyaz sakal en güclü bilinsede ona denk bilinmeyen bir shanks var sonra bigmom sonra kaido.

Çoğu kişi kaido nun en güclü olduğunu düşünüyor ki haklılarda kaido nun üzerine oda çok oynadı yenilmez gibi gösterdi fakat sonuçta yonkou seviyesinde normal ve biraz daha güçlü korsanları kolay alt etmesi (supernovaları yenmesi) gayet normal. Adam belirli bir seviyenin üstünde ki yonkou deniyor. Son olarak adama denk olan biriyle dövüşünü hiç görmedik. Sadece shanks ın yolunu kestiğini duyduk mf savaşına kaido gelemedi shanks geldi buda 1-2 şey ifade ediyordur bence

Bu yüzden kaido sadece görüntüye oynamış bir yonkou benim gözümde.

+1
 
Yolunu kesip Wano'ya paketlediği Kaido'yu, Shanks'la bir tutmayın. Whitebeard'a dalmaya gidiyor son mangalarda gördüğümüz kadarıyla onursuzda biri zaten. Lafla sözle yola gelecek biri değil. Geriye güç kalıyor, Shanks, paket edip Wano'ya göndermiş yetmemiş denizcilere de şekil yapmıştır. Big Mom bence en güçlüsü. Shanks'da ondan sonra gelir.
 
Yav bu nasıl durdurmaki Kaidoda çizik yok gemiyi falan batırmışlardır.
Kaido ve King uçabiliyor bu dediğin mümkün olsa bile ejderha formunda bir kaido denizlerde en tehlikeli konumdadır. Yapacağı bir ateş saldırısında gemi filan bırakmaz. Bu dediğin mümkün değil. Sen düşün gerisini işte. Shanks nasıl çakmışsa Kaido tırsmış ve Wano'ya kaçmış. Orochinin hazırladığı sütü içip mışıl mışıl uyumuş.
 
Kaido ve King uçabiliyor bu dediğin mümkün olsa bile ejderha formunda bir kaido denizlerde en tehlikeli konumdadır. Yapacağı bir ateş saldırısında gemi filan bırakmaz. Bu dediğin mümkün değil. Sen düşün gerisini işte. Shanks nasıl çakmışsa Kaido tırsmış ve Wano'ya kaçmış. Orochinin hazırladığı sütü içip mışıl mışıl uyumuş.
Dediğin şeye imkan veriyor musun cidden? Umarım kışkırtmak için yazıyorsundur.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık