Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 972 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi bir şey diyeceğim bu Joy boy aktarılan bir şeyse acaba Oden öldüğünde Luffy doğmuşmuydu doğmak üzeremiydi? Lan tam Luffynin doğma zamanı Oden ölmüş. Karakterlere bakılırsa ikisi de macera tutkunu ve aptal. Karakter olarak çok benziyorlar. Hadi hayırlı olsun Oden ölmemiş Luffy olarak dünyaya gelmiş tekrardan.
Toki Oden için "ben aradığımı buldum" gibisinden bir şey demişti yanlış hatırlamıyorsam. Toki Joy Boy'u bildiği için onun karakterinde birisini arıyordu belki de. Aynı Shanks'ın Luffy'yi aradığı gibi.
 
Oden
Arkadaslarina guveniyor , onlari koruyor. Her zaman onlari on planda tutuyor.
Oden =Roger=Luffy
kisilik acisindan esitler.
Kimse bir sey dememis ama bu adam tabanca tarafindan vurulduktan sonra gülümsüyor.
Kazana devrilirken ben Oden'in öldüğünü düşünüyorum ama dedigime bakilirsa Oden'in bir D. olmasi gerekiyor ama kendisi D. degil.Acaba (bakın acaba diyorum.) Luffy'nin ya da baska bir deyisle Joy Boy'un yeni nesildeki halinin yolunda emeli olan yararı olan herkes mi ölünce gülümsüyor?
Jaguar D. Saul
Robin'i kurtardı ölürken gulumsedi. Luffy'in kk olma yolunda 1 numaralı yardımcısı
Ace
Joy Boy'un yeni nesil halini kurtardı güldü.
Gol D. Roger
Korsanlar cagini baslatti.Joy Boy'un önünü açtı , gulumsedi.

------
Mr 2.
patlamada olmemisti ve o da kurtarmisti Luffy'yi. Belki Oda bunu o zamanda hemencecik gostermek istemedigi icin orada Mr2. ölmedi.

Whitebeard
Luffy'nin , yeni Joy Boy'un emelleri disinda bir ölüm yaşadı. Yani orada ölmesi daha cok Ace içindi. Luffy'nin kk olma yolunda ölümünün herhangi bir yardımı yoktu.



Tabii sacmaladim baya ama Oden'in gulusu bence cok kilit.
Oden'in ailesinden oturu de olabilir belki. D. ailesiyle bir ilişkisi olabilir.
Keske Pedro'nun yuzunu de gorseydik...
pardon da luffynin joy boy olduğu nerde geçiyor veya yeni nesilde ki hali gibi birşey? net birşey yok orta da bir lakap olabilir. benzeri bir durum olabilir. sürekli değiniyorum lakin hoşuma gitmeyen bi durum ne olduğu tam olarak ortaya çıkmadan kesinlikle ve kesinlikle luffynin joy boy olduğunu red edeceğim en azından yeni nesil de biri olduğu gibi bir safsatayı
 
Toki Oden için "ben aradığımı buldum" gibisinden bir şey demişti yanlış hatırlamıyorsam. Toki Joy Boy'u bildiği için onun karakterinde birisini arıyordu belki de. Aynı Shanks'ın Luffy'yi aradığı gibi.
İşte Roger mı diyordu ''miras kalan istek'' diye şimdi tam hatırlamıyorum ama bir şekilde Joy boydan bu yana aktarılan bir şey olabilir. Rogerın ömrü, Odenin gücü yetmedi. Tam Oden öldüğü zaman Luffy ya doğacaktı ya da anne karnında oluşum aşamasındaydı işte. Seneler de tutuyor. :( Her şeyin sesini duymaz mevzusu da var.

Edit: Dediğin gibi Toki de birini arıyor olabilir. Bulunca görevini tamamlmış olabilir. Aynı Shanks gibi...
 

Üye silindi 1004

Orochi'nin ninjalarına acayip kuruldum. Umarım Mugiwara Crew tarafından güzelce ve yaratıcı şekillerde dövülürler.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık