Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Eğer Teach Olmasaydı, Marco İmparator Olabilir miydi?

Sizce ?


  • Kullanılan toplam oy
    191
Sanmıyorum. WB öldüğünde Brownbeard gibi tipler dahi anında adalara çökmeye başladı. Başlarında gücü bilinen ve korkulan bir figür yokken bu adaları ellerinde tutamazlar. Savunayım deseler hangi birine yetişecekler?
 
30 yaşının başında Yonkou olan Shanks bunu beğendi.

Kata’dan da Marco’dan da Yonkou olamaz. Cacık olmaz yancı bunlar. Bastırılmış adamlar bunlar. 30 yaşında Shanks, Yonkou olurken birisi annesine öbürü babasına peşkeş çekiyordu. Marco ve Kata birey olmayı başaramamış çocuk adamlardır. Shanks ikisinden de yaşça küçük olmasına rağmen şovunu yapmış. Marco 40 yaşında falandı Kata 50 olmuş zaten.
Kata’dan bence de yonkou olmaz. Ancak adam pek bastırılmış birine benzemiyordu. Kaptanı zaten öz annesi. Gidip ona rakip olacak değil. Onu geçtim ömrünü kardeşlerini korumaya adamış. Onları da bırakması gerekirdi.
Kral hakisi olan birini bastırmak kolay olmaz bence. Ace de anca wb’yi öz babası gibi sevince girdi altına. Gerçekten bastırılıp yancı olmaz bu kral hakililer.

Başkalarının da burda dediği gibi kaptan gibiydi kata baya. Bir de kardeşlerini korumak için yaptığı çabalar bana luffy’nin enies lobby’deki konuşmalarını hatırlattı. Usopp nişancı, nami rotacı falanken luffy’nin görevi onları korumaktı çünkü kendisi güçlü olsa da tayfası zayıftı. Kaptanlık olarak görevi oymuş gibi konuşmuştu. Arlong arc’ta da yaptı aynını. Katakuri de kaptan olmamasına rağmen bu rolü üstlenmiş baya. Çoluk çocuk dayak yerken, nerdeyse öldürülürken big mom’ın umrunda değil.
___________

başlığa gelirsek:

yaşasaydı potansiyeli yüksek olduğu için whitebeard tayfasını kullanıp ace yonkou olabilirdi anca. Güçlü olması değil 20 yaşında o güçte olması anormaldi. Ama marco olamaz. Herif zaten 40 yaşına falan gelmiş (tam hatırlamıyorum). 20’lerinde o güce sahip olsa gelecekte yonkou olurdu.
Korsanlığa 40’lı yaşlarda başlamış olsa hadi neyse. Önemli olan yaştan ziyade tecrübe zaten. 20 yıldan fazla zamandır wb’nin sağ kolu olan biri potansiyeline ulaşmıştır zaten.

Oda orduların önemini hiç yansıtamadı. Marco teach’e kafa tutabilir denirken önemli olan marco değil wb tayfası ve ordusuydu diye düşünüyorum. Marco ölse aynını jozu için diyebilirlerdi bence.

wano arc’ta da 10’larca bölüm 3000-4000 askerin hesabı yapıldı son savaş için. Bi de kılıçların falan toplanmasına da çok bölüm ayrıldı sanki çok önemliymiş gibi. Oda silahlara, tüfeklere, ordulara çok önem veriyor savaşlarda.

Ancak bazen 3000 kişiye önem verilirken bazen ana karakter bi bakışla 50.000 kişi bayılttığı için ordu yerine marco’yu yücelttiklerini düşünmek normaldir.
 
Yonkou olurdu ama kendisi imparatorlardaki o güçten mahrum. Tayfasındaki 13 tane komutanla bile en güçlü tayfalardan biri konumunda olurdu. Büyük bir filoya sahip ayrıca. Yani herkesin saldırabileceği bir tayfa değil. Marco'nun epeyi güçlenmesi gerekiyor yine de.

Ayrıca Marco 45 yaşında Yaş itibari ile Shanktan(39) 6 yaş, Teach'den(40) 5 yaş fark var aralarında.
 

MuzluYulafEzmesi

Muhtemel tayfası İmparator tayfası düzeyine yakın olacak olsa da kendisi İmparator düzeyinde bir karakter değil . Ha tabii Luffy'nin 5. İmparator olarak görüldüğü evrende Marco'nun İmparator olarak benimsenmeyeceğini söylemek yanlış olur bence . Teach olmasaydı 4. İmparator olarak kabul edilirdi ama Kızıl Saç Korsanları , Canavar Korsanları ve Koca Ana Korsanları ile aşık atamazdı .
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık