Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Roronoa Zoro vs. Koca Ana Korsanları

Zoro hangilerini yenebilir?


  • Kullanılan toplam oy
    331
Unuttuğunuz şey şu: Luffy'nin yeni öğrendiği hakiyi Zoro moneti keserken slashına ekleyip attı. Aynını Roger da Odene karşı yaptı. Ama kesiş değil direkt haki fırlattı. Ayrıca Zoro, WB ve Roger gibi kılıcından hakiyi alev dalgalı çıkarabiliyor. Bu da kokanın en üst seviyesi zaten. Adam o seviyeyi kullanmayı öğrenmiş geliştiriyor. Tayfada Zorodan daha iyi bir haki kullanıcısı yok. Adam iki tipi de kullanmayı öğrenerek gelmiş eğitimden. Luffy daha koka taşması yapamıyor, dalgayı da yeni öğrendi.
 
Yahu Luffy, Katakuri'yle karşılaştığında Luffy 5'se, Katakuri en az 10'du. Bu noktadaki Zoro'ya ben 4 derim, kimisi 3 der, kimisi 4.5, sen istiyorsan yine 5 de. Yine de yalnızca Enma faktörüyle böyle bir farkın kapanma ihtimali var mı? Dediğim gibi Luffy öyle devasa bir power-up aldı ki Oda bu işi seri içinde bir context'e oturtayım artık dedi. Bunun anlamı tayfanın geri kalanının da sıradaki dövüşlerinde de bu şekilde büyük atlamalar yaşaması olabilir, ama o vakte kadar Oda'nın daha vermediği boyutta bir power-up'ı biz niye veriyoruz?
Ona göre Zoro 11'dir çok yanlış gelmişsin.:(
 
Hanı gerısını bılmemde su ne alaka acaba. Baska bırı calıp Zoroya mı verdı. Zoro sılahı kendısı aldı. Bununla guc kıstası yapılamaz bence. Ha eger yapılacaksa Zoro daha guclu kı Kıller ın sılahını calıyor derdım ben.
Tamam da killer silahı sokunca orda sıkıştırdı diye çaldı zaten. Teke tek dövüşte killer kendi emeğiyle soksa zoro yine bayılacak. Zaten yiyebileceği en iyi yere yemiş iç organı gitmedi. Kendi emeğiyle veya dış etkenle sokmasa bu sefer denk çarpışmaya devam edeceklerdi. Bi üstünlük olsa dövüşmezler o kadar.

3 kılıcı varken daha üstündür. Killer’a denk demem. Ama zoro 2 kılıçlıyken ve killer deliyken denk gibiydiler.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık