Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 968: Oden’in Geri Dönüşü

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    160
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bismillahirrahmanirrahim, dostum hoş geldin. Çok tatlı teori. OP içinde insanların zaten beklediği bir kavram seçilmiş kişi, irade vs ama reenkarnasyon çok farklı bir muhabbet. Milletin tepkisi bu. Gerçekten rezil bir şey olur ama Oda'nın zaten bunu seriye yedireceğini sanmam. Forumda gene biri salmış zehri millet onun üzerinden konuşmuş anlaşılan.

OP'a sallayan kardeşimiz ise çok haksızlık yapmış. Neden son zamanlarda insanlar bu kadar karamsar oldu ve algı yapılıyor anlamıyorum ama gayet güzel devam ediyor OP. Hızlandırdığı noktalar fbler ve mangaka bu haliyle bile dolu dolu bilgi veriyor okuyucuya. Devam eden bir seri olduğundan bu fbleri daha detaylı işlemesi sıkıntı olurdu zaten. Şu salak şey denilen eser hala daha zirvede duruyor, açıkçası bu hazzı yaşayamayan adamlara üzülüyorum ben de.
Forumu uzun zamandır takip ediyorum pek yazma gereği duymadım ta ki bugüne kadar. Teori bana ait değil yıllardır one piece ile ilgili yerli yabancı sitelerde teorileri takip ederim aklımda kalmış çok eski bir teori yazayım dedim detayları da var. Araştırabilirsiniz.

Seriden kelimeleri cımbızla çekersek tabi isteyen istediğini anlar bi şekil ben çok takılmadım reenkarnasyon olayına zira shirahoshi de reenkarne olmuş olsa da tamamen farklı bir kişilik ve farklı bir kimse.
 
One Piece'de ki kadınlar da hep kendini ve evlatlarını terk edecek kadar omurgasız ve şerefsiz olan onun bunun çocuklarını seviyorlar .
Otohime, Scarlet, Vivi'nin anası, Law'un anası, Riku'nun karısı.
Lütfen.
Senin o saydıkların seride belli pozisyonu, gücü olan adamları seven kadınlar için geçerli.
Bknz; Rouge.
 

Üye silindi 1004

Ya şimdi aklıma takıldı. Tokiler sırf hasta oldukları ve ağır yolculuk şartlarından Wano’ya dönmüyor mu? Eğer öyleyse şöyle bi sıkıntı oluşuyor.

Diyelim Roger bey hiç Oden ve Edward’la uğraşmasaydı. Atıyorum ince hastalıktan dolayı ölseydi Roger. Bunlar Edward’la kreş işletmeye devam edecekti. 1 sene sonunda Wano’ya da dönmemiş olacaklardı. Wano’ya ne olacaktı o zaman? Cidden merak ettim. Sırf hanım istiyor diye bi noktada Wano’ya dönecek olsalar bile o nokta ne zaman olacaktı? Çünkü hepsi takılmaya devam ediyordu.

Oden vatan haini bile değil bu durumda. Aymazlığın ve aptallığın vücut bulmuş hali....
 
Şu zaman şeysini matematikçiler tekrar hesap etmeli. Şimdi Oden'in ölmesine daha çok var sanırım ama 25 küsur yıl öncesindeyiz. Oden hepsini dövecek bu durumda yoksa çorba olmadan önce 4-5 sene saklanacak ya da öyle bir şeyler ama ben bilemem.

Kişimoto reyizden erkenden özür dilemek isteyenler için japonca kalıp vereyim. "Honto ni gomen ne :utan: "
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık