Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Donquixote Ailesi + Savaş Lordu İttifakı Zou'yu İşgal Etseydi?

Sizce Böyle Bir Durum Nasıl Sonuçlanır?


  • Kullanılan toplam oy
    73
İki tane komutan seviyesi Minkten bahsediyoruz. Luffy g4 ile hem cracker hem de Katakuri ile saatlerce dövüştü, güç bela bala şansa kazandı. Aynı Luffy, g4 açtıktan sonra Mingo ile top gibi oynadı, Mingo g4 Luffy karşısında en ufak varlık gösteremedi.

Şimdi sen söyle, g4 Luffy ile saatlerce dövüşebilecek, yani hemen hemen g4 Luffy'e eşit olan iki tane Mink, tüm Mingo ailesine ne yapmaz. Kaldı ki Scillian pedro gibi minklerde hayli güçlüdür, bakma sen işlenmedi bu adamlar.
İnu ve Neko komutan seviyesi falan değil yalnız.Jack'in base ve tam zoan halindeki haline karşı eşit dövüştüler diye komutan ayarı olmuyorlar.Jack'in yarı zoan haline geçip geçmediği bile belli değil.Cracker'ın birisi bisküvi askerini kırdı diye adamla aynı seviye mi olmuş oluyor aynı mantık.Cracker'ın bisküvi ordusu=Jack'in yarı zoan hali.Tüm kek başındaki g4 bile minklere 1v1 de oldukça fazla gelir muhtemelen :D Doffy'nin 1v1 de kaybetme olasılığı da yok haliyle.
 
Bazı arkadaşlar çok farklı bir manga okuyor belliki.

Mink tarafının listedeki yarısı çöplerden kurulu zaten, Jack'ın yanındaki fodderlerle uğraşıyorlar.

Diğer tarafa bakalım ;

Pica , Zoro'nun en ala saldırılarından birisiyle yenildi, Pedro'nun falan o ayarda saldırısı olacağına ihtimal vermiyorum, herifin Tamago'ya bile doğru düzgün birşey yaptığı yok.

Vergo, 2 yıl sonraki Smoker'ı eşeliyorki ( Ki Smoker küçümsensede aslında Pedro'yu Tamago'yu fazla zorlanmadan harcayacak karakter, Law ile bile kısa süreli münakaşası var, Pedro ve Tamago onu bile yapamadan yarım yerler Law'dan )

Gladius, Cavendish ve Bartolomoe'ya karşı tek başına savaşmış cengaver. Cavendish zora düştü Barto'nun bariyerine saklandı, Bartolomeo follo foş oldu Gladius'un ataklarından sonra, herif baya hırpalandı öyle yendi Gladius'u, ortada tek atmalık bir durum yok, Hakubanın hızı olmasaydı Robin ile Cavendish meftaydı orada )

Lao G, Chinjao'ya bir koydu herif izini oluşturdu, yenildiği saldırıda dağ büyüklüğünü yokedecek kadar güçlü bir saldırı. Siz Sai'nin ataklarını küçümsüyorsunuz ama herif baya güçlü, Chinjao'nun kokalı g3'le yokedilen kafasını yamulttuğundan daha güçlü bir saldırıyla yendi Lao G'yi, dağ yamulttu resmen.

Hajrudin, 10000 tonu kuş kafesinin tepesine ittiren azman birisi. Sonrasında powerup alıp gerçek bir Elbaf savaşçısı olduğunu gösterdi.

Baby5 ve Buffalo bile Franky'nin '' General Topu '' saldırısına dayandılar. Franky bile diyor '' Epey dayanıklı çıktılar '' diye. Üstüne Nami'den bir yıldırım yiyip Ussop tarafından taşlanıp öyle işleri bitti. Franky, Nami, Ussop 3'ü birlikte paketledi bu 2'sini. Bunlar tayfanın en güçsüz elemanları ama onlar bile epey güçlü.

İşin özü Wanda, Concelot, Bepo Carrot gibileri Hajrudin, Lao G, Baby5 Machvise, Buffalo ve Gladius'a bir halt yapamazlar.

Dof yanında Law ile İnu'yu Neko'yu feci harcar, hani birde dönüşümlü olacaklarmış yani, hiç şansları yok, Law ve Dof'a karşı aynı anda savaşmak öyle her babayiğidin harcı değil, gerçi Dof tek başınada alırda işte sizin için yumşatıyorum senaryoyu.

Pekoms'un Ceasar'ı cidden yeneceğini düşünende bilemedim yani. Luffy'den bir sürü jet saldırları, hakili yumruk yedi üstüne g3 yedi üstüne bir g3 daha yedi ( Bozayı tabancası ) , bunlardan sonra kalktı Dressrosa'ya uçmaya kalkıştı. Pekoms ise 1 pistolla denize uçuyordu, taramalıyla etkisiz haline gelmişti, hız desen herhangi bir '' Soru '' hızında bile değil yanına yaklaşmaz yani, güç desen en baba halini kontrol edemiyor, Caribou lowuna attığı yumruğun seviyeside Luffy'nin Ceasar'a vurduğu saldırıların yanından geçmez. 1 gastanet veyahut 1 gastille ile işi bitecektir Pekoms'un, sıyrılacak kalibreyide göremiyorum, Luffy kadar çevik olmasının mümkünatı yok, oksijen kesmeden hiç kurtulamaz zaten.

Sugar desen zamanında Kyros'u teklemiş, bu isimlerin yarısı ne olduğunu anlamadan bir hareketle oyuncağa bile dönüştülebilirler. Kyros gibi olabilir yani sonları, bu da bir ihtimal.

Lakin Sugarsız ve Jorasız, Croco'suz bile üstün zaten Dof tarafı, hemde bariz bir şekilde.
 
Son düzenleme:
Bm tayfasına girip komutanlar ve Bm'yi görüp ''GÜJ'' denen şeyden haberdar Bege örneği var elimizde. Kolsuz, ağır işkenceden çıkmış bir adet Neko görünce boncuk boncuk terleyip kıçına vura vura kaçıyor adam.
Doff bu savaşı ayarladığını görse ''Şaka yapmayı bırak Dr.'' derdi @Dr. Hiluluk
 
İnu ve Neko komutan seviyesi falan değil yalnız.Jack'in base ve tam zoan halindeki haline karşı eşit dövüştüler diye komutan ayarı olmuyorlar.Jack'in yarı zoan haline geçip geçmediği bile belli değil.Cracker'ın birisi bisküvi askerini kırdı diye adamla aynı seviye mi olmuş oluyor aynı mantık.Cracker'ın bisküvi ordusu=Jack'in yarı zoan hali.Tüm kek başındaki g4 bile minklere 1v1 de oldukça fazla gelir muhtemelen :D Doffy'nin 1v1 de kaybetme olasılığı da yok haliyle.
Sana ben değil, manga sayfaları cevap verecek, lütfen biraz daha bekle.
 
İşin içine Law eklenince Çomar ve Mamoş'un dönüşümlü yer aldığı senaryoda işler çekişmeli bir hal alacaktır. Mink tarafında Law'u tutabilecek başka biri yok gibi görünüyor zira. Law olmadığı takdirde Çomar ilk turu bitmeden Doflamingo'yu indirirdi, yorulmuş ve yaralı olsa dahi Mamoş sahne aldığında kalanını temizlerdi. Ama bu durumda her biri Doflamingo ve Law ikilisiyle aynı anda dövüşmek zorunda kalacaklar. Doflamingo ve Law iyi bir kombo oluşturup epey baş ağrıtırlar, kolay kolay yakalanmazlar, öte yandan karşılarındaki rakibi yenebilecek saldırı güçleri de yok.

O halde Sicilian, Concelot ve Giovanni'nin üçü bir arada Law'un Dof'a yardım etmesini engelleyip Çomar'ın Dof'la baş başa kalacağı bir boşluk yaratabileceklerini düşünüyorum. Bu şekilde Çomar Dof'u, bir sonraki turda da Mamoş Law'u indirecektir. Bu plan çalışmazsa mecburen Sulong kartını oynamak gerekecek.

Geri kalanına bakınca Lao G, Dellinger, Machvise ve Senor Pink'in karşısına Roddy, BB, Carrot ve Wanda yeterli olacaktır. Wanda konusunda şüpheliyim ama Roddy ve BB yardımına koşarlar en kötü ihtimalle.

Gladius'u Brook'a verdim.

Buffalo, Baby 5, Giolla, Bellamy ve dövüşün kalabalık bir meydanda geçeceğinden mütevellit gücünün tehlikesi hemen anlaşılacak olan Sugar'ı çok tanımadığımız muhtelif Musketeers ve Guardians üyeleri halleder.

Pica, Trebol, Diamante, Vergo, Caesar, Monet, Hajrudin ve Crocodile kaldı sanırım.

Sanji, Pedro ve Pekoms üçlüsü Pica, Trebol ve Diamante'yi karşılasın. Hajrudin'i Chopper, Crocodile'ı da Nami yenebilir.

Vergo, Caesar ve Monet açıkta kalıyor ya. Mink tarafında da elde yalnızca Raizo ile Bepo kaldı. Bu ikisinin karşılarındaki üçlüyü oyalamaları mümkün görünmüyor. Onlar diğer karşılaşmaların dengelerini çok fazla bozmadan Three Musketeers'ın Law'u boşalan Çomar ya da Mamoş'a bırakıp yardıma koşmaları gerekiyor. Bunu da fazla zarar görmeyecekleri bir zaman diliminde yapabilmeleri zor. Çomar ile Mamoş aynı anda dövüşebilse ya da Sulong gücünü işin içine sokabilsek problem kalmayacak da bu haliyle Vergo ve Caesar etrafa koşturup sıraladığım karşılaşmaların dengelerini fena bozarlar. Doflamingo tarafı fazla kalabalık. Law eklenince epey güzel bir karşılaşma olmuş, çok net bir karara varamadım.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık