Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Basil Hawkins

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim

    Kullanılan: 128 68.4%
  • Sevmem

    Kullanılan: 59 31.6%

  • Kullanılan toplam oy
    187
En büyük hayal kırıklıklarımdan biri oldu.Shabondy'de birşey sanmıştık oysaki ilk gördüğümüz zaman.

Yahu tek yeteneğe bel bağlayan nova yapmış Oda.Bari başka bir özellik katsaydın rakibin bebeğini yapıp savaşta acı verseydi Law'un kalp sıkması gibi.Bomboş can meselesi başka bir özellik yok...
 
Akıbetini fazlasıyla merak ettiğim bir karakter. Supernovalar içinde en orijinal ve ilgi çekici tasarımlardan birisine sahip. Supernovalar demişken, supernovalar Oda'nın beklentimi aştığı nadir alanlardan birisi. Ben Kid ve Law hariç dövüşlere yancı olurlar diye düşünürken çoğu hikayesel anlamda kritik rol oynadı. Bege WCI'yı domine etti, Bonney ilginç işler peşinde, Urogue hakkında da potansiyel vaat eden bir boşluk verildi, X Drake gizli bir denizci oluşumunun önderi çıktı vs.

Neyse varmak istediğim nokta şu, zaman atlaması öncesinde Kid ve Law hariç hangi supernova öne çıkar diye sorsak Hawkins açık ara birinci olurdu. Ama şuanki pozisyonu yanlış ata oynamış yancıdan daha fazlası değil. İlerleyen safhada eski müttefikinin yancısına yenilerek karizmayı fena çizdirecek. Oda'nın karakterle ilgili başka planları var mı yoksa Wano'da harcayıp defteri kapatacak mı göreceğiz.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık