Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Shimotsuki Ryuma vs. Monkey D. Garp

Bu savaşı kim kazanır?

  • Ryuma, onun köyünden değilmişçesine böler.

    Kullanılan: 119 39.0%
  • Garp, Chinjao'ya yaptığı gibi kötürüm de bırakmaz, kelle paça yapar.

    Kullanılan: 136 44.6%
  • Berabere kalınır, ardından ek sıkışılır.

    Kullanılan: 50 16.4%

  • Kullanılan toplam oy
    305
Gereksiz destansı şeyler bunlar ama yalan mı? Şiirsel, duygusal ve vıcık vıcık. Sanji bile Ryuma’dan fazla savaşçı ruhuna sahiptir.




Korsanlık zaten legal iş. Osmanlı, Hollanda, İspanya, Portekiz ya da İngiltere bunlardan birine muhakkak peşkeş çekmek zorundasın. Yoksa yağmaladığın malı satamazsın elinde patlar.
Çinli korsanlar hez entırıd dı çet.
 
Boş muhabbet sırf ya o. Destansı ve saçma. Savaş Ruhu falan da hikaye yani. Bunlara kaptırıp kaptırıp kılıç kokluyorlar sonra. Adam orada tek yumrukla kıta yok edecek hangi savaşçı ruh yani... Allahın Wanolusu iradeyi hakiyi ne bilsin?
OP serisinde irade herşey demek üstüne Luffy+Zoro karışımı bir adam bu Ryuma(orjinal serisinde).Bakalım bölümler ilerledikçe Ryumanın gücünü görürüz.Belki amiral ayarı çıkar belki çok üstü ama kapıştığı adam Garp serinin zirve 3 adamından biri olduğu için favori olması normal.
 

Üye silindi 1004

Roger'ı şibukaimsi ingiliz köpeklerine benzetmek için Uzakdoğu kökenli çizgi romanın pasifik korsanlarıyla bağını çıkarmak da ne bileyim, olmadı gibi yubacığım.
Şibukaim tayfa zaten en hakiki gerçek korsan kitlesi. Malum Roger’a da Ejder köpeği diyorlar artık. Bence yerimde oldu gayet.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık