Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Roger ve Beyazbıyık Neden Savaştı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence roger sağda solda taş yazıları okuyor ve oden buna denk geliyor. Bu sebeple onunla da şöyle bir takılayım diye yola çıkıyor.

Bu olay Roger ile beyazsakalın arasında sorun olmuyor.

Ama oden ülkesi için geri dönmeye karar verince Rogerin herkesin kendi macerasını yaşaması gerektiğini düşündüğü için izin vermesi ve odenin orada ölmesi beyazsakala kardeşim diyecek kadar yakın olması Rogeri beyazsakal ile karşı karşıya getiriyor.

Roger olayın anlamsız olduğunu ve kendisinin de üzgün olduğunu söylemesine rağmen beyazsakal saldırıyor ve Roger acısı olan adama ufak bir çizik atarak durumu kontrol altına alıyor. Birde üstüne bizim doktor beyazsakalı tedavi ediyor.

Biraz sakinleşince de şu meşhur ağaç altında içki sahnesi yaşanıyor.

Tarihleri bilmeden salladım ama tutarsa güzel olur.

Tutmasa bile şanks ve karasakal kavgası gibi çocuksu birşey değildir.
Tarihler tutmuyor. Oden Roger öldükten çok sonra ölüyor.
 
İlk neden savaştılar bilmiyorum ama Oden yüzünden aralarının bozulmadığı kesin.Daha bu sayıda düşman gemisini gördüğü gibi ortaya yaran Oden'in Roger'ı tanımadan hemen gemisine geçmiyeceği ortada.Belkide Roger sadece Odenle tanışmak istediği için Wb gile denk geldi ama eski mazileri ve korsanlıkları yüzünden tayfalar birbirine girdi ilk. Shanks ve Buggy hatta Wb'nin önüne çıkıyorlar ilk(Wb'nin Shanksla olan muhabbetinden bir karede gösterilmişti),Roger dururken iki miçonun Wb'nin önüne atlaması bence kaptanlardan ziyada tayfaların gaza gelmesinden kaynaklı.Wb ve Roger kapıştı ama olay tatlıya bağlandı birşekilde ki Roger serüveni sonunda Wb'yle sakura ağaçlarının altında sake içerken One Piece'in yerini bile söylemek istiyor.Bence Oden'in Shogun olma merasimine geldi ikiside Wanoya,ordaykende bu muhabbet oldu.
 
Great Pirate olayı kimin serüvenine kaptan olarak önce başladığıyla alakalı büyük ihtimalle. WB'nin neden Rocks'a katıldığını görmek, sonra aralarındaki dövüşlerin sonucuna bakmak lazım.
 
Ahahha dedi Great Pirate deyiminden güç dengesi çıkartmaya çalışan arkadaş :D Kaido aklını başına getirmiştir sanıyordum ama ııh olmamış.
Bir güç dengesi çıkarmaya çalışmadım ama o ifade ile tanıtımda verdiği hava çok başka WB'ye kıyasla. Sonra MF'da aynı ifadenin WB için de kullanıldığını görüyoruz. Yanı güzel.bir ayrıntısı var. Şu anki Yonkou'lara bile 'Great Pirate' dendiğini görmedik.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık