Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Soru - Cevap Köşesi 5

Smoker selamlar
Oden hakkında bir noktayı kaçırıyorum ama:hmm:
Şimdi bu yaratık bir hayli güçlü idi, öldü ölmedi kısmına girmeyeceğim de şimdiki şogun hiç mi hiç güçlü hissiyatı vermiyor
Oden ne oldu da saf dışı kaldı? Bütün işi Kaido mu yaptı? Doflamingo'nun Dressrosa da yaptığı gibi:confused:
 
Silahlanma hakisinin rakibin şeytan meyvesini geçici olarak iptal edebildiğini biliyoruz. Vergo Law'ın son saldırısına karşı hakisine güvenmişti ama Law'ın hakisi daha ağır bastı ve Vergo'yu parça pinçik etti. Yani aynı zamanda silahlanma hakisi sayesinde kendi meyvesinin gücünü hakili bir rakibe karşı nüfuz ettirebildiğini görmüş olduk.

Peki Logia meyvesi yemiş ve rakipten daha üstün seviyede silahlanma hakisine sahip birisi, rakipten silahlanma hakisi ile bir darbe alsa; rakibin hakisini bastırıp kendi Logia meyvesini ön plana çıkararak darbeyi boşa çıkarma ihtimali var mı?

Soru biraz karışık oldu galiba ama umarım anlaşılır :)
 
Son çıkan bölümden anladığım kadarıyla Toki geleceğe gidebiliyor ama geleceği göremiyor. 20 yıl sonra olacaklar hakkında neye göre kehanette bulundu sence?
 
Benimki biraz eskilerden bir soru ama birden aklıma takılı verdi enies lobyde zoronun kılıcını çürüten adam hakili olmasına rağmen bir kılıcı çürütebilirmi
 

Üye silindi 1004

Kata ve Luffy ayna dünyasında dövüşürken meyvenin kullancısı hasar alıyor muydu? Almıyorsa istediği kişiyi oraya hapis edebilir mi? Mesela Roger’ı ayna dünyasına kapatıp kaçsak ve bir daha oraya kimse girmese Roger ömür boyu hapis mi kalır?
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık