Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 964 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oden'i Wb'den Roger'a götüren etken ne olabilir sizce?

WB zaten istemiyordu o da Roger'a gitti gibi bir sebep çok basit kaçıyor.
 
Xebec ölmediyse bile öldü kabul ediliyor. Resmi kaynağın dediğine göre de dövüş sırasında öldü. Denizcilerin dediğine göre dövüş sırasında hayatını kaybetti. Sengoku sallıyor ben değil.

Beyazsakal’ın tayfasından ayrılmak mı? Aileden ayrılabilir misin? Hani dediğin Beyazsakal’ın bakış açısıyla uyuşmuyor. Hem Oden bey girmek isteyecek. Hem sonra ben ayrılıyorum diyecek. Usopp’un bile nasıl ağzına edildi. Beyazsakal aile sistemiyle çalışan bir tayfadan nasıl ayrılıyorsun??? Roger kaçırdı demek Oden kendi isteğiyle ayrıldı demekten çok daha mantıklı.

Ayrıca Oden yüzünden Beyazsakal ve Roger’ın ters düştüğü yine Sengoku onaylı. Sengoku sallıyor galiba...
Ölse bile Roger'ın öldürdüğü ne malum? Sallıyorsun işte.

Beyazsakal zaten bu adamı tayfada istemiyor. Başına buyruk birini değil ailesi olacak kişileri alıyor tayfasına. Ha sonradan saygı duymuş, hayranlık beslemiştir o başka. Ama diğer tayfa üyeleriyle aynı kefede olmayacağı bence açık. Gayet ayrılabilir. Nasıl yahu Roger'ın kaçırması mantıklı olan. Vallahi anlamak mümkün değil. Yahu Toki'yle bir aile kurmak ister gider. Babasının çok hasta olduğu haberi gelir döner. Uyduracak olduktan sonra bahane çok.

"Ayrıca Oden yüzünden Beyazsakal ve Roger’ın ters düştüğü yine Sengoku onaylı. Sengoku sallıyor galiba..."

Sengoku'nun bahsettiğini hatırlıyorum ama ters düşmelerini hatırlayamadım. Manga sayfası atabilir misin?
 
Roger'ın ödülü çeyrek yüzyıl önceden, wbninki 2 sene önceden. Adam Rogerın üstüne 20 sene yaşamış ona rağmen erişememiş. Bunu nasıl gözden kaçırıyorsun aklım almıyor açıkçası.
20 senede KK olmak adına hiçbir şey yapmamış, sağa sola çok dalaşmamış biri için kendi halinde takılmıştır diyebiliriz sanırım. WB'nin aktif olarak bela aramadığını; Roger'ın da Raftel'e ulaşmak, KK olmak ve Kayıp Yüzyıl'da neler olduğunu öğrenmek gibi ödüle büyük katkıda bulunacak artılarını göz önünde bulundurursak bence 500 milyonluk fark makul. Güçleri de denktir bence :D
 
Biri KK olarak anılıyor ve gerçek tarihi biliyor. Sence de bu bilgi 500 milyonluk ödül etmez mi? :D Bence o karşılaşma 50-50
D nin iradesini WBde biliyor onu bilen diğerini de bilir. KK olarak anılacak işler yaptığı için o ödülü aldı. KK olduğu için yanında extra paket ile 500m+ ödül veriliyormus gibi söylüyorsunuz.

Ayrıca hatırlatmam gerekir Roger öldükten 20 küsur sene sonrasına WB aktif kalmaya devam ediyor ona rağmen 500m ödül farkı var.

Bu arada WB Kaido'dan güçlü değil 500 mlik fark en güçlü adam unvanına sahip diye veriliyordu WB'ye.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık