Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Dünyanın En Güçlü Kılıç Ustası Kimdir?

Kimdir?


  • Kullanılan toplam oy
    226
Olum yapmayın lan böyle. Seriye ne zaman yeni bir kılıç ustası gelse Mihawk kullanılıp bir kenara atılıyor. Adama acıdım ya. Şu garibimi sadece bir basamak olarak kullananlar utansın. :(
 
Son düzenleme:
Yahu şu mihawk ı çok abartıyorsunuz . O bir shichibukai . Tamam dünyanın en iyi kılıç ustası ama dünyanın en güçlüsü veya en iyi haki kullanıcısı falan değil . Benim gözümde sıradan bir shichibukai . Doffy ayarında bir adam . Bazı arkadaşlar bu adamı amirallerle hatta yonkoularla karşılaştırıyor . Bir amiral değil , yonkou hiç değil . Sağ kol ayarı derseniz katakuri gibi bir hayvanı da yeneceğini zannetmiyorum ki daha King ' in gerçek gücünü göremedik .
 
Son düzenleme:
Oden'in kılıçları daha siyah bile değil muhtemelen Mihawk bile Oden'den güçlü çıkacak.Ryuma reis 1.cidir seri sonu Zoro geçer.


Meyvesiz hali amiral seviyesi falan değil.Meyvesiyle beraber zar zor amiral ediyor yahu kendisi.Meyvesiz halinde amiral oldu diye diğerleriyle aynı seviyede olacak diye bir şey yok ayrıca.
Meyvesiz hali amiral değilse neden 2 yıl o halde amirallik yaptı? Zar zor amiral ediyor bir de meyveyle? Adam muhtemelen sonraki filo amirali olacak. Peh peh. Herif akainuyu iplemiyor. Ryoya sıkıyorsa durdur beni diyor.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık