Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 963 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sakin ol la, ben anladım senin gömmek için söylemediğini. :D Oden'le ilgili son olarak şunu söyleyeyim; karakteri beklediğimden çok daha farklı çıktı ama çok da hoşuma gitti. Yavaş yavaş bağ da kuruyor kınlarıyla falan. Bence her şey yolunda. :gamyon:
Ya kırk yılın başı bir tane kılıç ustası beklentisi söyledik, onda da kötü olduk.:D Daha önce dediğim gibi Zou'daki anlatılması falan hoştu. Gemi sahnesi de iyiydi. Ben küçüklüğünden beri bu olgunlukta ülkesini düşünen birisini bekliyordum. Neyse işte.:)
 
İnu ve Neko arasındaki eski kavganın sebebini de öğreniriz belki. Tekrar Zoo'ya döndüklerinde kavgalı dönmüşler. Oden'i kurtaramamakla ilgili bir şeydir muhtemelen
 
Ya kırk yılın başı bir tane kılıç ustası beklentisi söyledik, onda da kötü olduk.:D Daha önce dediğim gibi Zou'daki anlatılması falan hoştu. Gemi sahnesi de iyiydi. Ben küçüklüğünden beri bu olgunlukta ülkesini düşünen birisini bekliyordum. Neyse işte.:)
Benim beklentim de başta öyleydi. Bu hali hoşuma gitti ama. Farklı bir hava katmış. Karakterin kendine has bir enerjisi var yani. :)
 
Bölümden anladığım en önemli şey Oden in babasını bu şerefsiz Orochi öldürmüş yada öldürecek sanırım.Yapar da zehirleyerek öldürmüştür.
 
WB resmen Oden'in güçlü olduğunu uzaktan anlamış.
Oden de, tahmin ettiğimiz gibi sırf Wano'dan ayrılmak için katılmış WB'ye. Daha görmeden karar vermiş zaten.
 
Wb vs Oden ortaya cikan resme gore milletin yorumlarinin bir çoğu şuna benziyor.

Üffffff Luff kk seviyesine çıktı. Bir youkou ya resmen tek atti.



Ama görünen öyle olmayabilir. 2 adim ötesine bakarsak aşağıdakini de gorme durumumiz var.

 
Koskoca One Piece evreninde, bir kaç tane daha Amiral ya da Yonko seviyesi adam olamaz mı yani? Bak Xebec diye bir adam çıktı mesela. Saymaya kalksak kaç tane güçlü adam var da bu kadar şaşırdın anlamadım? :D
Fujitora bunun açık örneği. Bu adam askere almada 1 kerede amiral oluyor demek ki tanımadığımız başka güçlü siviller de olabilir. Diğer amiral de hakeza...
 
Tamam da o tarz acı ve işkence dolu bir geçmişe ve soya sahip olan biriyle uyuşmuyor ne kadar oturaklı görünse de.Yaşadıklarını bilmesen çok uygunmuş dersin ama biliyoruz.Dizilerde de filmlerde de gerçek yakalanmaya çalışılır.Ne kadar yakalanırsa o kadar iyi olur.Yani hadi oradan bu gerçekte böyle olmaz dediğimiz çok yer vardır bazılarında.One piece de rosinante konusunda aynısını yaptı.Bu karakter yaşadıklarından dolayı azılı katil olsa şaşırtıcı olmazdı ama böylesi eğreti duruyor hayali karakterim diye bağırıyor.360 derece dönmek mümkün değil yani o geçmişle.Doffy’nin yaptığı bile daha mantıklı kalıyor.Babaları bile o kadar olgun olmasına rağmen halkın yararına çalışacak birşeyler denemedi işkencelerden sonra.Aksine kutsallara geri alın diye yalvardı.Küçücük çocukların etkilenip kin duyması yerine halkı kucaklaması çok saçma duruyor o sebeple.Dof gibi asıp kesmese de mesafeli kalmalıydı analatabiliyormuyum ? Yaşadıklarından dolayı oturaklı bir karakter olmuyor Rosi.Açık biçimde monte edildiği belli.
Senin hayata bakışından dolayı bu böyle geliyor, çok fazla yazılı hikaye bu algıda ilerlediği için aksi saçma geliyor. Güney Amerika'da Yeni Bavyera diye bir yer var, buraya 2. Dünya Savaşı'ndan kaçan Naziler geliyor. Yüklü miktarda altınla dönümlerce arazi alıp nazi köyü kuruyorlar. Aralarında bilim adamları da var, yerel halk üzerinde deneyler yapmaya devam ediyorlar. Çocuk yaşta denek olarak alınan ve senelerce işkence gören iki kişi var, bunlar birbirlerine aşık olup bu ortamdan kaçıyorlar. Seneler sonra eski donanmacı, yeni nesil gazeteci bi' eleman bu ikiliyi buluyor, bu yaşanan pislikleri aydınlatmak için bu karı kocayı sorguluyor, bu düzene darbe vurmak için yardım istiyor, iki eş ne diyor biliyor musun? "Biz birbirimizi bularak hayatımızın anlamını tamamladık, onların çocuklarına ve torunlarına zarar vererek kendimizi karartmaktan öteye gidemeyiz, bundan sonra aradığımız tek şey sevgi". Hayat çok saçma bir hikaye yazmış desene, hiç oturmuyor, eğreti duruyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık