Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 963 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaten denizci olmasının asıl sebebi Sengoku’nun evladı yerine koyup sahip çıkması değil mi? Daha doğrusu Sengoku’nun denizci olması için Rosi’yi manipüle etmesi. Shanks-Luffy arasındaki ilişki gibi sayılır işte. Rosi’yi iyi yapan kısım Law’la yaşadıkları yolculuk bence. Sengoku-Rosi-Denizciler-Dof-Hainlik kısmı klişe film senaryosu zaten :D
Yok arkadaş birisi eğer robot değilse çarmıha gerilip yakıldıktan sonra halka aynı gözle bakmaz en kötü günahını vermez yani.Normalde olacak şey değil.En fazla beyin yıkama yapmışlar dersin Sengoku iyi beyin yıkamış dersin.Sonuçta Kuma’nın bile beynini yıkadılar araç haline getirdiler.Ama öyle olsa bile bu karakterin sırf intikam teması için yaratıldığı gerçeğini değiştirmiyor.O intikam hikaye için gerekliyse yerine başka biri de konurdu yani.O amaçla yarattı.Oden konusunu ise bilemiyorum Oden one piece bağlantılı olduğu için baştan beri kafasında tasarlamış olabilir.Yorumlarda haklılık payı olsa da o konu henüz net değil arc bitince göreceğiz artık.
 
Kata'da olduğu gibi bir karakter değişimi/olgunluk şart. Bu haldeyken ''şımarık prens'' tadı veriyor (en azından bana). Biraz fazla vurdumduymaz gibi. Tadımlık gösterdiği şeyler var ama kesmiyor şu an için.
Yani illaki herkesin o kadar olgun olmasına gerek yok. Farklılık güzeldir. Tabii belki Toki'den sonra olgunlaşabilir ya da Roger gezisinden sonra.
 
Sanırım oden, wbnin en güçlü adamıydı. Yoksa Roger niye onun peşinden koşsun. Mesela shanks de marcoyu tayfasına davet etmişti. Çünkü o zaman da Marco en güçlüydü. Biliyoruz ki wb tayfasında komutanlık güce göre verilmiyor. Muhtemelen Oden > Marco çıkacak. Ki bence çıkmalı da.
Odeni roger ile wb , mArcoyu shanks, kingi BM
Peki ilerde Zoroyu hangi kaptan yanında görmek ister
 
Bu arada Oden, WB'nin yanında 4 yıl geçirmemiş galiba. Öyle bir bilgi vardı erken gelen spoilerda. Ama bölümde WB'nin Wano'da sıkışıp kaldığı yazıyor. Demek ki WB 1 yıl falan kalmış Wano'da.

Yani illaki herkesin o kadar olgun olmasına gerek yok. Farklılık güzeldir. Tabii belki Toki'den sonra olgunlaşabilir ya da Roger gezisinden sonra.
Yani kişiden kişiye değişiyor tabi. Ben öyle olmasını isterdim. Dediğin gibi ümitlerimiz hala devam ediyor.
 
Wanonun hem minklere hem baliklara durumu çok kötü ya. Hadi balikadamlardan nefret ediyorsunuz, onu anlariz

Minkler sadık olarak büyür iken samuraylar neden minklere sadık yetistirilmiyor?


Minklerin karakteri gibisi yok. Wano halkı şerefsiz dolu. Bir de çarmıha germisler çocukları.
 
Rosinante de öyleydi.Ne yaparım da Law’a bir intikam muhabbeti yazarım diye düşünülüp oluşturulmuş uyduruk bir karakterdi.İntikam muhabbeti güzeldi işte Law için o yüzden gerekli olduğunu düşündü.Yoksa altyapısı yok yani.Joker görünümlü iyilik meleği yaratmanın.Üstelik donkişot ailesinde aklı başında tek kişi yok diyor kutsallar.Doffy’nin babasının da aklı başında değildi.Ama ne hikmetse türlü türlü işkenceler zorluklar gören Rosi o halkı korumak için denizci oluyor.Tamamen monte karakter yani.Tamam Doffy gibi piskopat olmayabilir ama tersi de organik değil o da olmaz yani çok yapay.Kendi yolunda giden Shanks yada Wb gibi bir korsan olsa veyahut haydut olsa çok daha mantıklı olurdu.
Bir karakterin hikayenin öznesi olmasıyla aracı olması arasındaki fark, Rosi ile Oden arasında rahatlıkla görülebiliyor. Rosi'nin yapısı, motivasyonları, amaçları bence gayet yerinde ve oturaklı duruyor. Sen böyle hissediyorsan eyvallah der geçerim.
 
Yahu Roger falan çok olgundu sanki, veyahut Luffy çok olgun olmayacak. Kaldı ki Oden olgunlaşıyor. Roger'ın gemisindeki haliyle 18 yaşındaki halinin ilgisi pek yoktu.
Doğru dedin. Roger daha dengesiz duruyordu o gemi sahnesinde. Oden daha olgun duruyordu. :D Luffy'yi zaten söylemeye gerek bile yok. O yüzden Oden'i insanlar ana karakter olabilecek potansiyelde görüyorlar ya zaten. :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık