Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Sağ Kollar vs. Savaş Lordları

Sağ Kollar mı? Yoksa Shichibukai mi?


  • Kullanılan toplam oy
    199
Mihawk ve Weewil dışında sağ kolları tutabilecek kimse yok Shicibukaide. Mihawkın gücü galibi belirler. Eğer olaya Kara kral girecekse geçmiş olsun Shicibukailere.
 
İddaa kuponu gibi konular hep kafamı karıştırıyor anasını satayım. Koşullara kurban. Listeye baktım iki türlü de sağ kollar yener. Mihawk ve bir ihtimal Weevil haricinde bu seviyede olan ya da daha üstü olan adam yok shiclerde.
 

Üye silindi 1004

Shichilere yine bol keseden güç dağıtıyor savaş koklayıcıları. Luffy’e ballı plot armorlı diye sallayan kesim Shichiler alır diyor. Minnacık Zoro bile Enma’yla beraber Dof’u tokatlayacak noktaya gelmiş.

Asıl bal, asıl plot armor Shichilerde. Sırf Oda kıyamadığından dahil ediyor hikayeye.

Moria’nun Yonkou deneyimi varmış... Mesela Luffy’nin Yonkou deneyimi var deseler anlarım. Sanji’nin bile Yonkou deneyimi var deseler anlarım. Big Mom’a kafa attılar hayatta kaldılar.

Moria jön gibi bi adammış. Yakışıklı boylu poslu. Sonra Kaido bunun ağzına yüzüne hiç hoş olmayan bir şeyler yapmış. Sonra tutmuş kafasından tayfasını katlederken izletmiş. Yani Moria’nın deneyimi yok.

Crocodile’la muhtemelen tek atmıştır Beyazsakal. Sonra oğlum ol demiştir. O direnince kolunu eline vermiştir.

Deneyim aynen süper deneyim. Birisi korkudan kendini koca adaya kapatmış Kaido’yu yenebilecek bir zombi yapmaya çalışıyor :hhh: Kaido yenecek zombi nedir? Ufacık Chopper bile daha tutarlı plan yapar.

Diğeri dayağı yiyince ve koldan olunca çareyi kitle imha silahlarında arar olmuş. Yine hakkını yemeyeyim en azından Yonkoulara eyvallahı yok. Birileri gibi Kaido’ya paspas çekip peçete tutmuyor. Yonkou ismini duyunca gözleri dolmuyor. Mihawk’ı mevzuya katmazsak en güçlüleri. Kaido’nun ismini duyunca kul gibi yalvarıyor Law’a. Lütfen şaka olduğunu söyle diye yalvarıyor. Kaido’nun ismini duyunca Law’ın ayaklarına kapanacak gibi olan karakter King’i ya da Kata’yı nasıl yensin?

Crocodile daha YC3’e karşı varlık gösteremiyor. Hani bu arada rencide edici bir yorum yapmayacağım. Fakat Jozu vs Croco neden yarım kaldı? Savaş alanı karışık olduğu için falan demeyin. O dövüş bir sonuca varsaydı Croco’nun ölmesi gerekirdi. Bu bir gerçek.

Savaş Lordları anca Luffy için basamak olur. Kata dövüşü kaç saat sürdü? Shichi dövüşleri kaç saat sürdü? 5 Sağ Kol ölüm saçar. Mihawk hariç Yonkou görünce hepsi ağlamaya başlıyor.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık