Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Nami mi, Sanji mi?

Nami mi Sanji mi?


  • Kullanılan toplam oy
    174
Evet, ben anlamıyorum. Çünkü o sahne öncesinde Luffy ve Robin, Aokiji tarafından dondurulmuş. Sonra bu ikisi uyanıyor ve bunu söyleyen kişi kim: DOKTOR CHOPPER. Peki sonrasında ne oluyor? Tayfanın AŞÇISI SANJİ onlar için bir şeyler yapayım mı diye Chopper'a danışıyor. Chopper da ona bazı direktifler veriyor. Tayfanın DÖVÜŞÇÜSÜ ZORO yelken açalım mı diye ortamda gemi ile alakalı en çok karar verebilecek kişi olan NAMİ'ye soruyor falan. İyi ki ben anlamamışım ya. Kendimle yine gurur duydum yine bak.
Franky gelene kadar geminin dümencisi ve tamircisi Usopp'du. Nami gidilecek adanın kordinatlarından ve hava şartlarının getirdiklerinden sorumlu, geminin nereye gideceğinden ve ne zaman kalkıp duracağından sorumlu olan kişi ise Luffy. Nasıl arabanın ne zaman kalkıp kalmayacağından mühendis sorumlu değilse, bundan da Nami sorumlu değil, Luffy'nin yokluğunda sorumluluk alması ayrı. Luffy ayaktayken geminin ne zaman, nereye yelken açacağını, ne zaman demir atacağını belirleyen bizzat Luffy.
Mesela bu örnekte olduğu gibi:

@Roronoa Zoro
Yukarıda saydığım sebeplerden dolayı arkadaş tartışma ruhunun gerektirdiği kaliteyi taşımıyor, kötü niyetli. Bence daha fazla tartışıp zamanını harcama. Aşırı saçmaladıktan sonra cevap alamayınca kendisi kayboluyor.
 
Luffy'nin ittifak halinde olduğu insanlara daha çok yer veriyor mangaka.
+1
Luffy bu ikisi olmadan da yardırır gider illa yolda birileri yardım eder anasını satayım.
+2
Bu tarz bir konuyu görmek buruk bir tat bıraktı bünyede.
+3
Tayfanın birbiriyle olan muhabbetini ve boş beleş ekşınlarını özledim *******.
+4
2y önceki atmosfer çok başkaydı be
+5
Bu konu bir bana mı bu kadar saçma geliyor. :D
+6
Mihawk tartışmak bile daha anlamlı.
 
Son düzenleme:
30. sayfadan itibaren konu sidik yarışına girmiş gibi. Halbuki öyle inat edilecek birşeyde değil. Nami önemli olsa ne Sanji önemli olsa ne. Birbirlerinden rol çaldıkları var sanki. Birinin görevleri belli diğerinin görevleri belli.
 
E yani, adam serinin ana karakteri, bi' zahmet :d

Peki
Sebebi de şu mesajın: Yukarıda saydığım sebeplerden dolayı arkadaş tartışma ruhunun gerektirdiği kaliteyi taşımıyor, kötü niyetli. Bence daha fazla tartışıp zamanını harcama. Aşırı saçmaladıktan sonra cevap alamayınca kendisi kayboluyor.

Daha karşı tarafı anlamadan insanların kötü niyetli olduğunu karar vermen falan. Sonra yine kaçtı falan deme de.
 

Üye silindi 1004

- Sanji kadar boş beleş yoktur. Sadece sarı saçlı olsun için koyulmuş bir karakteri savunmanın anlamı bile yok. İsmi az kalsın Naruto oluyormuş geyiğini biliyorsunuzdur. Oda adama orijin hikayesi yazmaya üşenmiş anca 800 sayı sonra orijin hikayesi yazdı. Nami'yse Oda'nın tasarlarken bebek adımları attığı bir karakter.

- Zoro, Luffy ve Nami'yi defalarca editlemiş ve mükemmel hale getirmiş bu üçlüyü. Sanji'yse boş beleş yaratmak için yaratmış olduğu bir karakter. Ben orijin dörtlüyle bu kıvrık kaşlıyı kıyaslamam bile.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık