Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] X Drake

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim

    Kullanılan: 173 83.2%
  • Sevmem

    Kullanılan: 35 16.8%

  • Kullanılan toplam oy
    208
Ona lafım yok. Olsun zaten. Sorun Law'ın güvenmesi. Drake ile ya Wano öncesi ya da Wano'da bilmediğimiz bir şekilde konuşup anlaşmış olmaları gerek. Law, Drake'ın Kaido adamı olmadığını hatta Kaido'yu indirmek istediğini bilsin ki güvensin. :D
Traoko-kunnn sen sadece Law'ın adı geçince mi mesaj yazıyon? :D

Drake ve Law önceden anlaştı ya. Güven bana. Law FB'sinde Drake de var Oda boşuna ilişkili çizmez, Shabondy'de ikisi konuşuyor, Drake direkt Kaido'nun adasına dalıp Kaido'nun adamı oluyor, Law ve Luffy direkt KAido'ya dalıyor, Law'ın planı Kaido'yu indirmek, Drake gazetede gizlice Law-Luffy ittifakını süzüyor, şimdi de Law'ı kurtarıyor.
 
Resmi çeviriye bakmadım, ancak Koby'nin teknik olarak Drake'in üstünde bir mevkide olması mümkün değil. Çünkü Kılıç gibi oluşumlarda güçten ziyade, kıdem daha önemlidir. CP-9'nın en güçlüsü Lucci'ydi, ancak başları Spandam'dı. CP0'da ise Spandam, Lucci'den daha düşük bir mevkide görev yapıyor.
Anladım teşekkürler.:good:

Coby'nin üstü olmayacağını bende biliyorum merak ettiğim oluşumun doğrudan lideri olup olmadığı aslında.Çeviriye göre öyleydi sanki ama herkes lideri başkası bekliyor haliyle.
 
Bence asıl kurucu Sengoku. Ta Rosinante zamanında Marine'in ajan birliğinin başındaydı. X-Drake olayı başladığında hala aktif görevdeydi ve dahası filo amiraliydi. Onun bilgisi dışında ikinci bir ajan grubu çıktığını düşünmüyorum. Ki X-Drake'in ihanet olayı falan daha önce dediğim gibi oldukça prodüksüyonlu iş. Bu kılıç timinin arkası sağlam. Yani kesinlikle Marine'de kallavi birine bağlılar.

En iyi ihtimalle, Sengoku, işleri yoğun olduğu için, ajan birliğiyle ilgilenme işini güvendiği birine bırakmıştır aktif görevdeyken ama tabi yine de ondan rapor alıyordur. Sonuçta adam filo amirali. Bu şartlar altında olursa belki mantıklı olur Sakazuki olasılığı. Yoksa kurucunun Sengoku'dan başkası olma fikrine sıcak bakmıyorum.
Evet Rosinanteyi unutmuşum.Yuksek ihtimal Sengoku.

Bu arada hiç beklemediğimiz kişiler Denizci Ajanı çıkıyor.Belki ilerde tayfaya yakın bir kişi de ajan çıkabilir
 
Drake, Law'ın Kaido'yu indirmek için oraya geldiğinin farkında. Bu nasıl olacak diye konuşmuş olması gerekiyor.
Bir yonkou'nun düşmesi demek Drake'in de işine yarıyor. Hatta durum şu ki... Hawkins bu şansı fazla görürse o da Trao tarafında saf tutacak. Zaten o da korkudan Kaido tarafında...
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık