Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Seride En Çok Hayal Kırıklığına Uğradığınız An

Sizce hangisi?


  • Kullanılan toplam oy
    259
Valla Oda sanjiye çok yazık etti. Adam fan oylamasında 3. Sırada ve zoro ile arasında oy farkı çok az. Yani hakkettiği ilgiyi görmüyor bence. Sanji’yi sevmek kolay değil çünkü sanji’nin kötü günü fazla ve o anlarda onu sevmek zor oluyor. Zoro hep sükse yapmış birisi ve havalı sahneleri bolca var. Zoro nereli demişler Oda japonya demiş yani burdan belli oluyor zaten onu ne kadar sevdiği :)

Ah bana franky deme :(
Franky’nin şu halini özledim.
Oda sanji üzerinden espri kasmayı seviyor. ilk ne zaman aklına bu geldi çok merak ediyorum. bir noktadan sonra önce naminin kölesi oldu sonra sapığı. high school dxd'deki issei gözümde daha iradeli bu heriften ki onun sınavı daha zor. franky bildiğin karizma karakterdi gördükçe üzülüyorum cidden.
 
en büyük hayal kırıklığım zoronun mihawk önünde eğilip ağlaması olmuştur .. hala o görüntü aklıma gelir... Yakıştıramıyorum ya aklım kesmiyor o resme.. Ama oldu artık yapacak bir şey yok .. Ben zorunun wanoda devleşeceğini ve uzun zaman sonra en epik dövüşünü izleyeceğiz ve yıllarca konuşacağımız düşünüyorum..
Oradaki olayı anlamadın bence. Tayfadaki herkes yenildi ve ayırıldı. Kuma olmasa muhtemelen hepsi ya hapisti yada ölmüştü. Oradaki baskıyı yeterince veremediler ,çünkü çok ağırdı. Oda'nın kafasında tasarladığı şey dehşetti.Çocuğun elinden şeker alır gibi katliama uğrayacaklardı. Zoro'yu ise Kuma bile kurtaramazdı.Öldü denildiği anda yetişen Reyligh kurtardı.Borsalino tutuklamak bile istemedi öldürmek istedi.Bundan önceki Kuma'nın Zoro'ya yaptığı şey de çok acımasızdı.Zoro bunları atlatamadı.Yenilmeyeceğine söz veriyor,bu söz hayatından daha değerli.Ama ne yaptıysa olmuyor.Bu yüzden başını eğmek zorunda kaldı.Ayrıca burada Oda ya neden ölüm sık görülmüyor diye sorulan soruya verdiği cevap da referans. Bu adamlar amacını gerçekleştirmek için attığı adımdan geri adım atmayan ,yenilirse kendini ölmüş varsayan kişiler. Zoro ile Mihawk'ın ilk karşılaştığındaki olayında ana konu da bu.Tekrar izlersen Mihawk'ı etkileyen şeyi anlarsın.Başını eğince Mihawk bunları düşünüyor , anladığındaysa eğitmeye başlıyor.Kafasını eğmeseydi bir sonraki seferde ölecekti.
 
Son düzenleme:
Unutmuşum konuyu.Bu konu anketini güncellemem gerekir mi ? Son olaylardan var mı böyle bir an diye bakacağım bir ara.Var diyorsanız siz de yazın.
 
Garpi anlarım hadi denizcide bir nebze hak verebilirsinde rayleighin yaptığı tam bir ... Yani kendisine burdan sesleniyorum ona karakter Alicam hemde tuşlu
 
WBnin yaptıkları. Yetimim, evlat topluyorum derken kendininkini salmasi. Karısını ortada dul bırakması

Mavili kırmızılı ateşli oğlan bulacam derken çirkin oğlunu bırakmış. Ayıp be
 
Zaman atlaması sonrası Tayfanın durumu hiç de beklenileni vermedi bende.O eski halinden eser kalmadı.
 
Son düzenleme:

Üye silindi 1004

Sanji’nin okama olması mükemmeldi. Sanji okama olarak kalsa net favori One Piece karakterim olurdu. 10 küsur yıllık karaktere öyle marjinal bir değişim yaşatmak yürek ister. Sanji’nin okama olması Oda’nın yaptığı en cesurca ve harika şeylerden biriydi.

Soykırımcı bir poşetin oğlu çıkması çok büyük hayal kırıklığı oldu. Üstüne Robin’den çok ağlayıp, leş bir drama queen’e dönüşmesi okama olmasından daha kötüydü.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık