Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Zoro mu Güç Artışılarını Hak Etmeden Aldı, Yoksa Luffy mi?

Hangisi beleş power upla geldi

  • Monkey d luffy

    Kullanılan: 30 15.0%
  • Roronoa Zoro

    Kullanılan: 40 20.0%
  • Her ikiside hakkıyla geldi

    Kullanılan: 102 51.0%
  • Her ikiside beleş power upla geldiler

    Kullanılan: 28 14.0%

  • Kullanılan toplam oy
    200
Öncellikle yazık ve günah diyorum...

Kuina'nın kılıcına çöktü ne demektir? Zoro mezar soyguncusu mudur? Kızla aralarında bağ vardı ona kaldı. Haaa haklısın Mihawk bile kesemedi acayip özel bir kılıç East Blue standartlarına göre. Fakat zaten bu kılıcı onurlandırmak için uğraşıyor Zoro.

Kol feda etme olayı ciddi bence adam kolunu verdi kılıca. Kılıç kabul etmedi.

Ashura ve DJ aynı ikisi birden yoktan geldi. Sanji'ye genetik mühendislik çıktı.

Shusui için ölümüne bir samurayın maneviyatıyla kapıştı Zoro ayıp ediyorsun. Ve yine o dövüşün karşılığında Enma'yı aldı.
Kuina ölünce bildiğin çöktü kılınca. Bunun başka bir açıklaması yok. Kalkıp Deiku olduğumda gelip bu kılıncı alacağım da diyebilirdi ama daha cenazenin 40ı çıkmadan sensey sensey bizim kılınç noldu diye dolanıyordu ortalıkta...........
İki gram termodinamik bilen birinin o havaya atılan kılıncın kol kesemeyeceği bilmesi gerekiyordu reyiz. Ayıp ediyorsun şimdi.
Dj de öyle zaten ama bilimin gücüyle mangakanın gücü arasında birini seçmek zorunda kalsam bilimi seçerdim.
Ona tam kapışmak bile diyemeyiz ya. Yalandan axxx belim deyip ortalıktan kaybolup gitti Ryuma-san. Hem de daha önce örneği olmayan bir şekilde.
 

Üye silindi 1004

Bunu bilemeyiz ki. Belki Zeff de iki bacaklıyken yapabiliyordu bunu. Belki Sanji kadar dövüş tecrübesi yoktu. (Yani dövüştüğü düşmanların güç kapasitesi açısından diyorum.)
Belki sadece potansiyeli yoktu.
Senin bu dediğin doğru olsa diğerleri de böyle teknikler kullanabilirdi.
Dahası bu dediğin doğru olsa çocukken bu kadar işkenceye maruz kalmazdı. Koca krallık doktorları buna "normal insan" diyor. Anası bu uğurda canını veriyor.
Gereksiz haterlık bence bu dediğin. Sanırsın serideki diğer normal insanların insanüstü yetenekleri yok. :bilmem:
Ya genetik çıkmasının ne zarar var? Aksine daha mantıklı geliyor bana böyle olması haterlıkla filan alakalı da değil.

10 küsur yıl önce Sanji'nin ilk DJ yaptığı an küfür etmiştim. Nasıl yapabilir? Bunun açıklamsı nedir? diye.. Oda hiç açıklamadı hiçbir yere bağlamadı. Ashura bile lanetli kılıca bağlanıyordu. Fakat DJ için hiçbir açıklama yoktu. Sonra bizimkinin mutant olduğu ortaya çıktı huzur buldum 10 küsur yıllık soru işareti bitti.
 
Ya genetik çıkmasının ne zarar var? Aksine daha mantıklı geliyor bana böyle olması haterlıkla filan alakalı da değil.

10 küsur yıl önce Sanji'nin ilk DJ yaptığı an küfür etmiştim. Nasıl yapabilir? Bunun açıklamsı nedir? diye.. Oda hiç açıklamadı hiçbir yere bağlamadı. Ashura bile lanetli kılıca bağlanıyordu. Fakat DJ için hiçbir açıklama yoktu. Sonra bizimkinin mutant olduğu ortaya çıktı huzur buldum 10 küsur yıllık soru işareti bitti.
Garp'ın sevgi yumruğunun da bir açıklaması yok Chinjao'nun kafasının da bir açıklaması yok, Elizabello'nun King Punch'ının da bir açıklaması yok.
Daha da sayarım hani de ne gerek var. Bu seride insanüstü güce ve yeteneklere sahip bir çok normal insan var.
Sadece Sanji'ninkine kulp bulunuyorsa bence bu haterlık. :bilmem:

Sanji'nin yeteneğinin genden kaynaklı olmasını istemem. Bu çocuk tüm benliğiyle Winsmoke'luğu reddettikten sonra sevdiklerini, diğerleri gibi azmi ve teriyle değil de anca o nefret ettiği genden gelen dopingle koruyabiliyorsa bu sadece Sanji'ye değil, anasına da yapılan bir haysiyetsizlik olur. Oda'ya çok orjinal küfürlerle söverim bu durumda.
Sanji'yi en baştan Vinsmoke yetenekleri ile geliştirme derdindeydiyse çocuğa böyle bir background yazmayacaktı o zaman o herif.:of:
 
Sanji'nin Dj si dövüş sanatları ve genetiğinin karma bir eseri olması en iyisi. Adam kendine zarar vermeden ayağını yakıyor. Genlerle güzel bir mantığa oturttu bunu Oda bunda bir sorun yok. Beleş demekte anlamsız öyle olsa istediği zaman yapabilirdi.
 
Zoro'nun şuan ki aldığı kılıcın sağladığı avantajın hemde bir dezavantajı olması nedeniyle(haki tüketmesi) tam olarak beleşlikten bahsedemeyiz bence. Çünkü savaş zamanı geldi ve King(her kimse işte) karşısına bu haliyle çıkmasaydı rezil olabilirdi. Oda'da beleş olmaması açısından böyle bir dezavantaj ve avantaj alanlarında eşitleme yaparak beleşliği örtmüş olabilir. Luffy'nin çoğu power uplarıda dövüş içinde kazanıp elde edip ondan sonra uygulamaya dökmesini varsayıp düşünürsek bence her 2tarafta bileğinin hakkıyla almış diyebiliriz. Şimdi Zoro konusunda biraz tartışma olabilir ama hakisinin yeterliliği veyahut yetersizliği onu o kılıcı kullanmayı sağlamıştır.

Bende ilkte Zoro'nun beleşe aldığını düşünen birisiydim ama detaylı bir inceleme yaptığım zaman böyle bir sonuca vardım.
 
Serıde ucma avantajınıda beraberınde getıren meyveler harıc hıcbır sey beles degıl bence. Sonucta hepsı onlarca savas veya yılların bılımsel ve taktıksel tecrubesıyle kazanılmıs gucler. İlk defa kullandıkları yetnekler bıle bı savasta ulan soyle yapsaydım ne olurdu dıyerek buldukları seylerü, ılk defa denemıs olmaları havadan getırmıyor bu power-up ları. Ancak meyveler gucu anıden ve denız dezavantajıyla katlıyor. Ordada dedıgım gıbı eger ucarsa denız dezavantajıda gıtmıs oluyo ve beles guc olarak nıtelenecek konuma anca gelıyor. Yoksda herseyın bır temelı var zaten serıde. Bu adamlar onlarca dovuse gırmıs hatta savaslara tanıklık edıp, ıclerınde bulunup bazılarında bızzat savasmıs adamlar. Oyle hıcbırsey yapmayıp anıden tek yumrukta adam olurecek guce kavusmuyo bunlar. Beles demek emeklerıne hakarettır.
 
Bu iki adamda geldikleri bu noktaya ve aldıkları p.upları hakkıyla aldı. Öyle bir kostüm giyip haki ve güç harcamadan p.up almaya benzemez bizim ikilinin yaptıkları. Zoro’nun Enma olayına da beleş demek de tam anlamıyla laf olsun torba dolsun olayıdır. Adam kılıca söz geçiriyor. Etrafındakiler kılıcı kullanma zarar görürsün, normal bir kılıç ustası olsaydın bayılırdın falan diyor. Kılıcı Oden den başkası kullanamamış ama beleşmiş vay be.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık