Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 959: Samuray

Bölüm nasıldı

  • İyi

    Kullanılan: 50 27.9%
  • Orta

    Kullanılan: 70 39.1%
  • Kötü

    Kullanılan: 59 33.0%

  • Kullanılan toplam oy
    179
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence bu bölümle beraber 9 kın içinde hain olmadığı netleşti. Çünkü bu orochi kınların yaşadığını bilmiyor ve görmedim hiçbirini dedi hayalet olarak bahsediyor
Cok iyi bir nokta. O kısma hiç dikkat etmemiştim. Hainin Kanjuro olduğuna cok ikna olmuştum ama bu dediğin o ihtimali kaldiriyor.
 
Zoro Sanji sahnesine bi' daha bakınca, Zoro Enma'ya "Diego dur allasen zaten ortalık karışık" çekmiş gibi duruyor. Enma'ya bağırışı napıyon hayvan oğlu hayvan gibin.
 
1- Jinbei grand fleet ile beraber dönecek ve güneş korsanları da Strawhat'a katılacak, büyük ihtimal filoyu ve savaş taktiklerini jinbei yönetecek. Big mom ile olan savaşta önemli rol oynayacak hem BM tayfasını iyi tanıyor hem de savaş zekası çok yüksek. Eşleşmeleri o gerçekleştirecektir.


2- Franky ödül olarak epey düşük kaldı tayfada ve bi shipwrighter karakterini savaşta ödülünü up-lamak çok kolay değil, biraz ütopik gibi gelebilir ama süreç şöyle işleyecek.
-Franky SunnyGO'nun patlamasına gerçekten çok sinirlenecek, ve muhtemelen enkaz olarak falan bazı materyallerden savaş sırasında kapanıp SUNNY'yi bir ortamdan kaçmak için yenibaştan yapacak. Bu yaptığı yeni gemi Enies Lobby'de yaktığı ve ezberlediği antik silah blueprint'i pluton'u inşa edecek. Ve savaş gücüne katkıda bulunacak.


3- Orochi zeki bir tip değil ama eşsiz-saçma bir yeteneği olduğunu düşünüyorum, her ne kadar yeteneği de olsa kesinlikle bir hain var. Oda bunu kullanacaktır


4- Kabul etmek gereken bir diğer şey, bütün olumlu durumlarda bile BigMom ve Kaido ortaklığında bizimkiler kazanabilir durumda değiller.

Nekomamushi- Marco hatta bütün eski WB korsanlarını getirse
Hapishanedeki mahkumlar + 9 kın
Strawhat pirates + minks + law pirates
Strawhat grandfleet
Bazı supernova'lar

Yine de Kaido ve Bigmom'ı alt edecek bir ekip oluşmuyor. Bu yüzden eminim ki mutlaka bir support gelecektir. Shanks'ın geleceğini düşünmüyorum, Marineford'da o hakkı kullandı soğutmalı durumu

Hadi biraz uçuk düşüneyim: Son anda yardıma gelecek olan ekip olarak içimden şunlar geçiyor:
"Marines"
-Aokiji
-Smoker
-Tashigi
-Coby
-Fujitora
ve
Boahancock ve korsanları
kılıç üyesi marineler x-drake ile beraber bir ekip oluşturacaklar. (Coby Boahancock'a konuşmaya gitti savaşa gelmeleri için) Yoksa rakip olmayacakları çok aşikar.
(yardıma değil müdahaleyede gelecek olabilirler)

Uzun bir arc olacak wano ve bir sürü çözülmemiş denklem var, ama gerçekten kaido ve bigmom'dan bahsediyoruz eğer ikisi de ortadan kalkacaksa arc sonunda bu büyük bir savaş olacaktır ve şu anki ekip kabul edelim ki hiç büyük değil. Geriye Shanks ve Blackbeard kalıyor çünkü.

Raftel fight'ında da bunlarla bir ittifak ve kapışma olur ve mutlu son. Ama ben son fight'a kadar shanks'ın geleceğini düşünmüyorum. (shanks'ın marine büyükleri ile yakınlığı vs. vs.)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık