Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 959: Samuray

Bölüm nasıldı

  • İyi

    Kullanılan: 50 27.9%
  • Orta

    Kullanılan: 70 39.1%
  • Kötü

    Kullanılan: 59 33.0%

  • Kullanılan toplam oy
    179
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan Oda az çakal değilsin bilinçli olarak Zoro Sanji kıyas muhabbetini arada körüklüyor ki ortalık canlansın fanlar kaosa sürüklensin bölüm vasatta olsa ben köşede durayım :D Bu arada Sunny GG gazeteye ilan verirler artık boyasız değişensiz gemi aranıyor diye.Jimbe birkaç bölüme gelecek galiba andığına göre Luffy.Oden flashback'i başladı bir kaç hafta sürer tahminen.
 
İdare eder bir bölüm.Sonunda flasbacke girdi. Biraz heyecanı durultabilir ama flashback şimdi de girmese iyice yalan edecekti şu sınırlar muhabbetini. Uzun bir flashback olsun. Gelecek bölüm de görürüz şeklini şemalini artık. Ama son panelle Wano'nun Sanji soslu Franky'sini göreceğiz gibi geliyor, inşallah olmaz:(.

Sunny'e yapılan saldırı yüzeysel mi kalacak yoksa iyice etkilenecek mi gemi acep? Bayağı bombaladılar yani gemiyi. Olduğu gibi göstermez herhalde.

Orochi'nin hamlesine karşılık verecek hamle kimden gelecek ve ne olacak merak konusu. Mangaka bir şeyler planlamıştır. Bekleyelim bakalım.
 
Big Momun Wanoya geldiği konuşuluyor da kimse tepki vermiyor mu? Rakip 2 yonko olabilir hani, ne bileyim bi Zoro falan aa bi yonko daha mı geldi demiyor. Zouds baya konuşuyordu bu konu hakkında :bilmem:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık