Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Sakazuki

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim

    Kullanılan: 233 54.8%
  • Sevmem

    Kullanılan: 192 45.2%

  • Kullanılan toplam oy
    425
Adamı bende sevmiyorum ama hakkını yemeyin gücü muazzam tek başına kimlerle mücadele etmedi kimlere saldırmadı kimleri kovalamadı bu adam.Gidipte wanodan mı korkacak?Korkak diyerek büyük saygısızlık yapıyorsunuz bence.Wano ile bir bağlantısı olabilir oden hakkında konusulan son sayıda sengokunun söyledikleri alelade birşeyler değildir.Belkide orochinin klanindan soyundan gelen birisidir belkide odene hizmet edenlerin ailelerinden biridir ama kesinlikle bir baglantisi cikacaktir.Hükümetin bu kadar kolay işbirliği yapabilmesinin bir aciklamasida olmali.Dışa kapalı bir ülke olsa bile bunca gücü teknolojiyi elinde bulunduran adamlarin wanodan 20 küsür yıl habersiz olduğuna inanmak bence cok saçma.
 
Kendi belirlediği adaletten mi yoksa farklı bir durumdan mı bilmiyorum ama Ahlaksal normları azıtmış bir adam olsa gerek. He baya güçlüdür kendisi ona laf etmem ama Marine denilen oluşumun adını kirletmekten başka bir işlevi olmayıp sadece biraz daha ayakta kalabilmesini sağlayan birisi. Ben bu karakterin daha farklı bir planı olduğunu düşünüyorum. Yani filo amirali oldum rahatım modunda değil bu karakter. Tamamıyla Marine hiyareşisinde en üst olma hayali ile yanıp tutuşup kendi özümsediği adalet duygusunu dayattıracağını düşünüyorum.
 
Pek fazla sebeb-sonuç ilişkisi aramam ama Sakazuki'nin böyle yapmasının asıl nedeni ailesinin bir korsan tarafından katledilmesi gibi geliyor. Bu durumda duygusuz olması nedeniyle eleştiriler hafifleyebilir gibi ama bakacağız. Normal bir adam cidden böyle bir şey yapmaz. Ya geçmişte bir problemi vardır ya da sorunludur.
 
Adam hem Beyazsakalla hem kumandanlarla hem Devirmcilerle hem Jinbei'yle uğraştı.Daha ne olsun.Adam zaten kafasında her şeyi bitirmiş.Beyazsakal öldü kumandanlar kaçıyor.Bir tehdit kalmadı tek tehdit Luffy diyor o kadar uğraşıyor sonra gidip bi Yonkou çıkıyor hedefini kurtarmaya çalışan.Şaşırmaaz mısın?
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık