Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Eski Savaş Lordları'nın Ödülleri Ne Olur

Shichibukai sistemi kalkınca toplam ödül ne olur?


  • Kullanılan toplam oy
    180
  • Anket kapatılmış .
Hangi Shichiler yc2,yc3 seviyesi ? Dof desen en zayıfından yc3 eder,Hancock maksimum yc4 ayarı birisi bana göre,Kuma'da bence Dof'tan zayıf birisi yc3 ile yc4 arası derim keza Croco'da öyle.Moria'nın mümkünatı yok zaten,Jinbei desen yc2,3 hayatta etmez. Queen ya da Smoothie gücünü gösterince y bunu daha iyi anlayacağız.
Dof, Croco, Kuma ve Jinbe Yk3 ayarı. Croco'yu bir sonraki görüşümüzden bahsediyorum.
 
Daha önce de senle mi tartışmıştık bu konuyu ? Bu adamlara Yk4 demek haksızlık olur. Zira hiçbir yk4'te bu adamlardaki çap, tecrübe ve meyve kullanımı yok.
İstisnalar kaideyi bozmaz tabi.
Aynen ikimiz tartışmıştık :D Sorun şu yc4 ile yc3 arasında büyük bir fark var gibi duruyor.Bu adamlarda o aradaki adamlar bana göre.Ha dediğim gibi Dof yc3 de olabilir arada olmaktan ziyade.
 
Aynen ikimiz tartışmıştık :D Sorun şu yc4 ile yc3 arasında büyük bir fark var gibi duruyor.Bu adamlarda o aradaki adamlar bana göre.Ha dediğim gibi Dof yc3 de olabilir arada olmaktan ziyade.
Sen müsterih ol. Seri zirveye doğru ivmelenme meyilinde iken bu saydığım isimlerin yk3 altında çıkma ihtimali yok. Abi kumaş ve karakterlerin serideki yeri meselesi bu. Akar gider bu isimler.
 
1) Mihawk - :beli:1,942,000,000
2) Kuma - :beli:976,000,000
3) Hancock - :beli:765,000,000
4) Buggy - :beli:1,111,111,111
5) Weevil - :beli:972,000,000
6) Doflamingo - :beli:888,000,000
 
Yahu bu adam g2-g3 falan buluyor daha da güçlenmek için fiziksel olarak güçlense bile yumruk etkisi ne kadar artacak? Udon da yaptığı farklı bir şey haki'nin farklı bir durumu ve tekniği. Ondan önce ki yumrukları sadece düz yumruktu öyle ahım şahım bir gelişme yaşadığını sanmam haki basmadığı sürece. Fakat şuan ki yaptığı antreman ve bulduğu teknik sonrası daha da güçlendi orası ayrı.

Udan'da kairoseki takılıyken taş taşıyıp yaptığı antremandan bahsediyorum. Luffy kendisi söylüyor güçlendiğini. Vücudu lastik olduğu için gelişimi duracak değil ya. 2 yıldan fazla zaman geçti. İlla ki vücudu güçlenmiştir. Yani çok basit bir mantık ama niye ayak sürüdüğünü anlamıyorum. Güçlenmek için g2-g3 bulması, fiziksel gelişimine engel değil. Fiziksel olarak güçlenmenin de yumruğa etkisini sana açıklamamı mı istiyorsun gerçekten yahu :D
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık