Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 955: Cehennem Tanrısı

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    207
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Savaş hakkında ne düşünüyorsun? Karşıda iki yonko var ve güçlü elemanlar nasıl olacakda galip geleceğiz?
Bana kalırsa tek yonko yeterdi bizimkileri süpürme için. Üstüne BM de geldi.

Ciddiyeti tavan bir seri olsa Shanks, amiral, Dragon neyin gelmeden buradan sağ çıkılmaz. Chimera Arc gibi, 2 Meruemli karincalara, Gon ve Killua ile dalmak gibi bir şey bizimkilerin yaptığı.

Şu Luffy ve Zoronun olayları nereye kadar güçlendirdi bakalım. Büyük bir savaş olacak diyor bu sayıda, birileri gelecektir. Güzel bir savaş sahneleri görmek dileği ile.
 
Kılıç ustaları tarihi zirveyi görüyor 2 tane belki 3 tane kara kılıç yapan adam aynı devirde olucak.
Ray niye yapmamış vs demenin anlamı yok Mihawk hepsini geçmiş işte.
Zoro'yada böyle rakipler yakışırdı zaten.

Zoro'nun Kaido'yu kesme konusu konuşulmuştu zaten Kaido yenilmez ama bir taraftada her şeyi kesicek birisi var.
Bu 2'si karşılaşmasa hep bir boşluk olurdu çok uzun zaman önce Kaido ve Zoro tartışmıştık zaten.
 
Zoro istediğim kıvama geliyor ve geliyor gelmekde olan kaçılmaz son .. Zoro tüm limitleri aşacak wanoya damaga vuracak ve uzun yıllar konuşacağız. O sahne gözümde canlanıyor ah ah.Kısaca anlatayım zoro bir tahta oturuyor ve kılıcında kan damlıyor bir elinde ise bir tane kelle var ona bakıyor. Devamını yazmayım tahmin edersiniz böyle bir sahne olsa o kelle kim olacağını biliyorsunuz. Bu arada ben zoro hetarı değilim sadece zoro seriye ciddiyet katıyor sadece savaşlarda ve korkusuz olması da cabası.Ağır abi diyorum ona
 
kimse üstüne alınmasın
büyük esneme sesiyle...
gene adam toplayıp ada mı kurtarıyor bunlar...
vay ne ilginç...
iyi kalpli korsanlarmış...
 
@Siyah Ateş

Sert olan bir şeyi kesmek mi daha zor yoksa doğrudan yumruk-tekme vs atarak kırmak mı? Muhtemelen kırmak diyeceksin. Ha işte Luffy o g4 gücüne rağmen Kaido'ya etki edemedi ve şu an yaptığı çalışma da doğrudan bir vuruşla Kaido'nun zırhını kırma üzerine değil dikkat edersen. Amacı içten zarar verebilmek. Zoro nasıl daha zor olan yolda başarılı olsun?

Shanks, Kaido'yu keser ama Shanks'ın kılıcını Brook'a versek Brook, Kaido'yu kesebilir mi? Kaido'yu kesen asıl güç Oden. Dolayısıyla 'Kaido'yu kesen kılıç' dendi diye kullanıcıları da aynı kefeye koymamak lazım. O iş Oden'in başarısı. Ayrıca Kaido, muhtemelen geçen yıllarda daha da güçlendi. Bunu hesaba katarsak Zoro'nun işi daha da zor.

Ha Kaido'nun sertliğini kıran bir yöntem falan bulunursa iş değişir, ama şu an görünen bu iş Zoro'yu aşar. O King'i alsın yeter.
 
Siz Zoro'nun ne kadar güçlü olduğunu bilmeden konuşuyorsunuz, Reis zaten bazı şeyleri aşmıştı artık koyacağı noktayı nereye koyacağına bakacağız sadece :artiz:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık