Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 955: Cehennem Tanrısı

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    207
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben gerçekten Baskına kalan her günü uzun uzun anlatacağını zannettim Oda'nın.Böyle 6 5 4 3 2 deyince insan şaşırıyor.Gerçekten de zamanı geldi
 
4200 kişi topladılar.

5640 kişi de filo var.

Toplam 9840 kişi yapıyor. Neko, Marcolar vs başka gelecekler de var.

Franky boşuna 10000 kişilik yapmıyor :)
 
Shusui Zoro'ya uyan bir kılıç değildi belki de o yüzden Enma ile daha çok güçlenecektir.. Sonuçta Zoro'nun kendisi diyor bu kılıca alıştım mı daha da güçlü olacağım diye.Sonra bir bakıyoruz meğer Wado İchimonji ile Enma aynı demircinin ellerinden çıkmış kılıçlar çıkıyor. Oda Shusui'yi çok da yavana atmadan böyle geçiştirmek istemiş gibi duruyor olayı.

Luffy'nin kendini eğitme amaçlı bir Komutan'ı g4 açmadan indirmeye çalışacağını düşünüyorum. Bence kendine öyle diyecek ve o şekilde sınırını zorlayacak.
Luffy savaştan önce arada birini kaynatabilir senin de dediğin gibi,kim olur bilemedim ama.
 
Law dressrosa arcında şu cümleleri kurmuştu.

Hasır şapkalarla olan ittifakım sona erdi.Onlardan tek umduğum buradaki fabrikayı yok etmeleriydi diyordu.En başta düşünce bu herifteki.İttifak olayı işimi görsün o kadar ittifakı.Yani kafasına göre bir anda ittifakı bitirebiliyor.Kafasında bitirmek isterse.

Bu yola gireceğini sanmıyorum ama ittifaktan ayrılırsa şaşırtıcı olmaz.Yada ayrılmıştım ama döndüm der dressrosa gibi.

Hawkins ima etti zaten.Sen aklı selim adamsın bunların aklına uyup niye Kaido düşürmeye çalışıyorsun diye.:oleyo:
İttifak çok umrunda değildir Law'ın ama Doflamingo olaylarından sonra Luffy'e ve tayfaya bir sempati duymuştur bence,kötülük yapamaz bizimkilere.
 
Zoro fanları çığlıklar eşliğinde okumuş olmalı bu bölümü :D

Haftaya muhtemelen dış dünyadan bir şeyler göreceğiz ve muhteşem bir bölüm okuyacağız gibi hissediyorum, önümüzdeki hafta kendimi tutup spoilera bakmayacağım.
 
Ufak bir noktayı kaçırmışsın. Bu teknik hem saldırıyor hem karşılıyor. Hyo amca "Eğer o yeteneği (Rayleigh'in müzayede salonunda yaptığını) kullanabilirsen Big Mom'ın saldırılarını da durdurabilirsin." diyor.
Demek istediğim kısım karşılaması değil,zaten Kaidoya zarar verecek şekilde vurabiliyorsa büyük ihtimal saldırılarınıda kendi saldırısıyla bloklama ihtimali var.Bu adam serinin zirvesi ile dövüşecek ve hiçmi darbe almıyacak?Hepsini mi karşılayacak yada savunacak?Adamın saldırı gücü arttı tamam ama darbeler yese ve ayağa kalksa bunu neyle izah edecek?Çünkü dayanıklılığı ve darbe direncini artıracak birşey çalışmadı.O yüzden bence erken gibi Kaido(Mantığa aykırılık olmasın diye).Ama seride olan şey(filimlerinde bile),Luffy bağırır çağırır tek yediği adamı eşşek sudan gelinceye kadar döver.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık