Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 955 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamam da haki yine Zoro'nun hakisi. İlk başta emiyordu sonradan kontrol altına almayı başardı. En iyi 12 kılıçtan biri bile değilmiş bu kılıç. Kaldı ki Zoro teknik bile yapmadı. Kontrol altına aldı sadece.

Shanks tutsa tabi daha iyisini yapacak şu anlık. Mihawk kadar iyi bir kılıç ustası ve koskoca yonko. Tashigi olsa Zoro'nun yaptığını yapamayacaktı. Hitetsu bile Zoro'yu övüyor. Tabi bu kılıçta iş yok değil.
Tamam işte dostum sıkıntı orada. Bu adamlar kılıç ustası teknikleri kılıçlardan değil kendi becerilerinden geliyor ve kılıç bu durumda aracı. Sen şimdi Zoro için imba olabilecek bir gücü adamın kendi fikri veya çabası dahilinde değil de bir kılıcın ekstra özelliği olarak seriye sokuyorsan kılıç ustalığının değerini ayaklar altına alıyorsun demektir.

Zoro ile denk kuvvette bir kılıç ustası kılıçları ona bu tarz güçler bahşetmiyor diye Zoro onu yendiğinde bu onun ustalığından gelen bir başarı olmayacak artık.
 
Zoronun vücuduna haki bastığını önceden de gördük.

Kılıç kullanıcının hakisini kullanıyor, gerektiğinden fazla salınım yaptırıyor dengesiz benim anladığım. Zoro gibi bi baboli terbiye eder etse etse zati :)
Görmüş müydük? Benim hatırladığım sadece bir kapakta ve filmde vardı. Mangada hatırlamıyorum. Neyse, önemli değil zaten. Şakasına yazmıştım. :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık