Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 955 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Roger'ın Dark King Ray'i varsa Luffy'nin de Cehennem kralı Zoro'su var Zoro'daki şeytani gücü seviyorum seri shounen olmasaydı karakterin daha da karanlık olmasını isterdim.Artık Luffy'nin son öğrendiği teknikle g4 lediği ve Zoro'nun kestiği adamlar gözleri beyazlayıp bayılmasın direk moleküllerine ayrılsın parçalansın isterdim...
 
Bunlar normal şeyler. Orada herkes kılıcın gücüne şaşırıyor. Zoro’nun kendisi de şaşırmıştır.
Sanji timsahi tekmeleyince zoro-luffy falan hepsinin ağzı açıktı şaşkınlıktan mesela. Yada katakuri’de sanji’ye şaşırmıştı. Şimdi buradan bir şey çıkarmaya gerek yok bence. Luffy’de balıkların gücüne şaşırıyordu.
Bence orada zoro dahil herkes kılıcın gücüne şaşırıyor sonuçta yeni bir güç ve herkesin ilgisini çekti.
Zoronun bir güç gösterisine Sanji bu kadar şaşırmamalıydı 3d2y sonrası sanjiyi çok gömdü bu tip şeylerle buna devam ediyor ikisinin şu arktaki güç artışlarına bakar mısın
Zoro efsanevi bir kılıça onu sindirerek hakim oluyor (ayni zamanda kaidoyu kesen kılıç )
Sanji nefret ettiği ailesinin ona verdiği süiti giyiyor
(Gitmeyecembdemesine rağmen)
 
Vay babanın kemiğine *******. Olaya gel hele. Ulan bugün haki emcükleyen yarın neleri emcükler. Zoro'nun kendi çabasıyla öğrenmesi gereken ve saldırı gücünü imba bir şekilde arttıracak tekniği kılıç onun yerine yapıyor. Wado kas gücünü arttırsın yeni bir kılıç alsın o da saldırılarına elektrik eklesin bari anasını satayım. Ryuuma'nın kılıcında böyle bir etki yoksa adama olan saygım 10 kat artacak. OP'da ki kılıç ustaları artık adamım diye gezmesin. Yıllar önce bir arkadaş "Mihawk'ın o kadar güçlü slashlar atmasının sebebi kılıcı, gücü ondan geliyor" demişti de "kardeş olur mu öyle şey adamın kendi çabası, gücü ve tekniği sayesinde ortaya çıkartabildiği bir saldırıdır" demiştim. O arkadaştan özür diliyorum. Bir sen olamamışız dostum.
 
Meyve gibi kılıç da sahibini seçer mevzusu varmıdır?
Kılıç da var. Daha doğrusu kılıç Zoro'yu sınadı ve onun kendisini kullanmaya layık olduğunu gördü , şimdi ise aksine gücünü ona verecek. Bu kılıçların ruhları var canlıymış gibi sınadı Zoro'yu işte. Zoro'nun hakisini çekebilen kılıç başka neler yapar sen düşün.

Oden'in diğer kılıcı için havayı bile kesebilir deniyor spoilerda. Aynı zamanda Enma içinde cehennemin dibine ulaşabilir denmiş. Herhalde ateşe bir ima var.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık