Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Unohana Kenpachi vs Kyoraku Shunsui

Kim alır ?


  • Kullanılan toplam oy
    44
Unohana

Unohana'nın Savaş Verileri, saat yönünde. Üst: Saldırı (100), Üst Sağ: Savunma (80), Sağ alt: Hareketlilik (70), Alt: Çocuk / Reiatsu (100), Sol Alt: İstihbarat (100), Sol Üst: Fiziksel Güç (90). Toplam: 540/600

En eski ve en deneyimli kaptanlardan biriydi ve Ruh Cemiyeti'nin en iyi şifacısıydı ve Kenpachi ismini kullanan ilk insandı.
Kidō Master : En eski ve en deneyimli kaptanlardan biri olan Unohana, Kidō ve ruhsal enerji akışını ileri düzeyde bilmektedir. Onun bilgisi ve şifa ustalığı, Soul Society içinde rakipsizdir. Unohana, çeşitli Kidō türlerinde oldukça tecrübelidir, Kidō şifa konusunda oldukça ustadır ve yüksek seviye Hadō ve Bakudo büyülerini kullanmadan rahatça kullanabilmektedir.
Usta Kılıç Ustası : Dünyada var olan sayısız kılıç ustalığının ustası olduğu, dolayısıyla önceki adı "Yachiru" nun ardındaki anlamın ustası olduğu söylenir.
Bankai:Minazuki
Bankai'nin Özel Yeteneği : Unohana'ya göre, ölüm kavramını temsil ediyor. Serbest bırakılması üzerine, Bankai, özellikle kendi kılıcı olmak üzere, savaş alanını tamamen kapsayan büyük miktarda kanı serbest bırakır. Unohana, bu noktada ölümün kişileşmesi haline geldiğini ve neredeyse sınırsız bir şekilde etkileyebileceğini iddia ediyor; Shikai'nin yeteneklerinin karşısındaki kutup. Buna ek olarak, Bankai tarafından yaratılan kanın üstünlüğüne sahip ve çeşitli yetenekler geliştirmek için onu manipüle edebiliyor.

Shishin (死心, Zihin Ölümü ): Bu yetenek, Unohana'nın görüş ve duyuları kontrol eden beynine müdahale etmesine izin vererek, hedefinde korkunç halüsinasyonları zorlamasını sağlar. Kenpachi Zaraki'ye karşı bu yeteneği kullandığında Zaraki'ye bedenlerinin kavga ederken yavaş yavaş iskeletlere çürümelerini sağladı.
Bu kabiliyetin psikolojik etkileri hedeften hedefe değişmekle birlikte, halüsinasyonlar beynin manipülasyonundan ötürü, gerçek ile ayırt edemeyecek kadar gerçektir. Tekniğin yarattığı korku, en katı rakipleri bile oyuna sokacak ve odaklarını kaybedecek ve ölümcül darbeler ve tekniklerle vurulmalarına izin verecek kadar yeterli.
Shirei (霊 霊, Ruhun Ölümü ): Bu teknik, bir hedefin Zanpakutosunu kırdıktan sonra çağrılabilir. Sonuç tam anlamıyla bir Shinigami'nin iç dünyasının çökmesine ve Zanpakuto'larının paramparça olmasına ve toza dönüşmesine - asla geri dönmemesine neden olduğu için hem kalıcı hem de sakatlayıcıdır.



Kyoraku

Kyōraku Savaş Verileri, saat yönünde. Üst: Saldırı (90), Üst Sağ: Savunma (90), Alt Sağ: Hareketlilik (90), Alt: Çocuk / Reiatsu (100), Sol Alt: İstihbarat (90), Sol Üst: Fiziksel Güç (70). Toplam: 530/600.

Shikai Özel Yeteneği
: Katen Kyōkotsu'nun gücü "çocuk oyunlarını gerçek kılmak". Zanpakutō kuralları koyar ve ruhsal baskısının sınırlarına giren herkes Shunsui'nin kendisi de dahil olmak üzere bu kurallara uymaya zorlanır.

Bankai Özel Yeteneği : Piyasaya sürüldükten sonra, Shunsui çevresinde geniş bir alanı kaplayan bir aura. Bu aura, başkalarının çevre çevresine ilişkin algılarını değiştirir, onları karanlık, kasvetli ve kasvetli olarak algılamasını sağlar ve başkalarının farklı melankoli ve çaresizlik düzeyleri hissetmelerine neden olur.

Ichidanme: Tameraikizu no Wakachiai (一段 目 躊躇 疵 分合, İlki Yasası: Yaraların Tereddütü ve Tahsisi ): Shunsui'nin veya rakibinin birbirlerinin vücuduna yapacağı yaralar, sanki paylaşılanlar gibi, vücutlarında da ortaya çıkacak. Shunsui bunu eşiyle aynı yaralardan muzdarip bir insan öyküsü ile karşılaştırıyor ama onlardan ölemiyor


Nidanme: Zanki hayır Shitone (二段 目 慚愧 の 褥, İkincisi Yap : Utanç Yastığı ): Shunsui'nin rakibinin her tarafında kara lekeler ortaya çıkarak, çok fazla kanamalarına neden olur. Hikayesini devam ettiren Shunsui, eşini yaraladıktan sonra utanç hisseden insana benzetir, utanç içinde çökmesine ve hastalanmasına neden olur.
Sandanme: Dangyo no Fuchi (三 Act目 断 魚 魚 淵 Act Act Act淵 淵淵 淵 淵 淵 淵 淵 淵 淵 淵 淵::::::::::::::): İçlerinden biri Reiatsu’dan akıp tükenene kadar içinde kalan, hem Shunsui hem de rakibini büyük miktarda su çeker. Shunsui bunu, her ikisinin de fışkıran sulara boğduğu hikayesindeki iki karakterle karşılaştırır.
Shime no Dan: Itokiribasami Chizome no Nodobue (Kan Bağlı Boğaz Üzerine Makas ) Hikayesini tamamlayarak, pişman adamın eşine hoşnutsuzluğunu görmezden gelip, acımasızca boğazını keserek benzetir.
 
Rakiplerine göre karşılaştırırsak unahadan güçlü kenpachinin rakipiyle kyoraku nun rakipleri karşılaştırırsak bana kyorakunun rakibi daha güçlü geldi ki elitlerin kaptanıydı zaten bu adam.Kyoraku alır diyorum.
 
Yhwach-İchibei-Aizen-Yamamoto-Yhwach'ın 4 eliti-İchigo.

Bu karakterler Shunsuiden net daha güçlü olduklarını düşündüğüm kişiler.

Zaraki-Urahara gibi karakterler tartışılır.

Bunlar dışında gördüklerimiz içerisinde Shunsui yenebilcek biri yoktur bence.
 
540>530 GG WP.

Kyorakunun saldırısı 10 azken, savunması 20 fazla, ilave 10 savunması var diyelim. Hareketlilik ilave fazlası 20 olduğu için biraz daha fazla zarar verebilir. Okay. Yalnız Unohana'nın fiziksel gücünün daha fazla olması olayları yokuşa sürüyor. Derken istihbaratının fazla olması sayesinde sorunu çözüme kovuşturan Unohana konuyu kapatıyor.
Unohana'yı çok sevsem de Shunsui reyiz bu mücadelenin galibi olur bence.
İşte bu kadar basit kardeşim.

Hiç söylemiyorsun vs. kapıştırmak çok zevkliymiş, kafama göre doğrular belirleyip, şakkadanak koyacağım.

Mangaka 540 ve 530 demiş, çok net abi. Boş verin kalanını.
 
İşte bu kadar basit kardeşim.

Hiç söylemiyorsun vs. kapıştırmak çok zevkliymiş, kafama göre doğrular belirleyip, şakkadanak koyacağım.

Mangaka 540 ve 530 demiş, çok net abi. Boş verin kalanını.
Shunsui reyiz dayanıklılığı 10 puan daha yüksek karşim... Ayrıca hareketli falan uçup kaçıyor. Reiatsuda da kral zaten başka söze gerek yok xD
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık