Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

İzlediğiniz Son Film


Nosferatu, eine Symphonie des Grauens
1922 yapımı Nosferatu'yu izledim. İsminin Dracula değilde Nosferatu olmasından dolayı farklı bir senaryo bekliyordum ama klasik Bram Stoker'ın romanının uyarlamasıydı. Copolla'nın Draculasını daha önce izlemeseydim büyük ihtimal daha çok severdim. Ancak kesinlikle saygı duyulması gereken bir film dönemine göre makyaj dekor olarak çok güzel tıpkı diğer Alman dışavurumcu filmler gibi. Korku filmleri içinse bir milat zaten sinemayla ilgiliyseniz izlemenizi tavsiye ederim.
 
Wanted ı izliyorum 3 gündür bir türlü bitirmek nasip olmadı bugün biter herhalde şu ana kadar tüm tahminlerim tuttu filmde sonu şaşırtır umarım.
 
Along with the Gods: The Last 49 Days

Bunun ilk filmini izlediğimde senaryonun orijinal olması ve efektlerin güzelliği hoşuma gitmişti. Baktım 2. filmi gelmiş haberim yok. Görür görmez izledim. Güzel film tavsiye ederim.
Konuyu kısaca anlatacak olursam. Ölülere reenkarne olmaları için ölüler diyarında eşlik eden gardiyanların hikayesini anlatıyor. Önce ilk filmini izlemenizde fayda var.
"Along With the Gods: The Two Worlds" bu ilk filmiydi.
Ek bir tavsiyet de vereyim. Filmler bittikten sonra hemen kapatmayın son sahne ekliyorlar kapanışa.
 
The Devil’s Rejects – Vahşet Çetesi

Serinin ilk filminden izleyin tam boş adam işi buda 1.film - House of 1000 Corpses
 
Tag-Sion Sono
Baya özgün bir işçilik ile beğenimi kazandı Sion Sono kardeşim. Diğer yapımlarına da bakma isteği uyandırdı.
 
Godzilla: King of the Monsters

Elinde teknolojik imkan var, para derdi yok. Yıl olmuş 2019 zaten. Türün hastası izleyiciyi envai çeşit yaratığın aksiyon sahneleriyle çıldırtman gerekiyorken filmin büyük bölümünde bize amerikan aile dramı izletiyorsun. Tarihin en gereksiz ailesinin kısır diyaloglarla bezenmiş anlamsız hikayesi, arka planda dövüşen 120'şer metrelik iki aygırdan daha önemli ve ilgi çekici çünkü. Siz film yapmayın anasını satayım. İnşallah Godzilla vs Kong'u da bok etmezsiniz.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık