Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Teori] Luffy ve Karasakal! Meyve, Zıtlık, Kader İlişkisi

Bazı şeyler açığa çıksa da BB ile Luffy'nin benzerliklerini daha çok göz önünde bulundurmuştum. Biraz uç noktaları olsa da genel hatları ile beğendiğim bir teori okudum.
 
Ne kadar itiraz eden arkadaşlar olsa da Roger'a ne olmuşsa, Roger ne yapmışsa aynısı Luffy'ye oluyor. Luffy'nin meyvesini daha önce Roger kullanıyordu.(51.Bölüm 6.Dakika) Hasır şapka Roger'a aitti. Big Mom olayı bile aynı.
 
Son düzenleme:
1:Önceden bir yerde 10 kat daha fazla acı ceker dıye bısey okumustum ordan aklımda kaldı sanırım yanlıs olabilir haklısınız.
2:Lyffy karasakalı tek yumrukta alamaz kara delik meyvesinin tam gücünü bilmiyoruz, ama savunması düşükse luffy logia ya haki ile vurabiliyorsa ve bu logia daha çok hasar görüyorsa luffy kazanır gibi geliyor bana.
3:Gura gura no mi meyveside var buna karsı ne yapabilir luffy?
Tabi o zamanlar meyve uyanışı hakkında bilgimiz yoktu yanlış hatırlıyorsam düzeltin. Çevresini yada tüm dünyayı lastik yapabilecek bir Luffy işleri değiştirir gibi geliyor bana. Önceden forumda bahse konu olduysa affola. Forumda eskisi kadar aktif değilim.
 
BB'de Haki olmama olayıda Databook ile tarihe karışmış oldu, hem Zırh tipi hem Gözlem tipi Haki olduğunu Databook onayladı.

@ArishiTeRu zamanında BB zaten çok güçlü diye belki Haki açısından onu zayıflatır diye düşünüldü ama Oda BB'yi aşırı güçlü yapmak istiyor görülene göre. 2 tip Haki onaylandı ve Chinjao'nun sözleri Kral Haki olduğunu da gösteriyor, yeni dünyada çok kral Haki kullanan var demesi ve benim korsan kralı adayım Karasakal demesi vesaire.

Zaten, Mock Town'da BB ''Haki'' den terim olarak bahseden ilk karakter olmuştur. Nasıl Shanks ilk defa Kral Haki kullandıysa, BB'de seride ilk defa Haki'den bahsetmiş ve Luffy'nin gücünü Haki kullanarak ölçmüş ve 30 milyon ödülden daha yüksek ödüle sahip olması gerektiğini ama 100 milyonu da beklemediğini söylemiştir. Burada BB, son derece nokta atışı şeklinde Gözlem Haki kullanıyor, öyle ki ödül seviyesini bile tahmin ediyor dediği gibi Luffy o dönem BB'ye ödülünün 30 milyon diyerek yanlış bilgi vermiştir (kendisi de bilmiyordu tabii), bu sebepten BB ona yalan söyleme diye çıkışıyor.

Konu için ise emek harcanmış Haki kısmı tutmasada güzel konu.
 
Geriye dönüp baktığımda, emek verilip açılan teorilerin hepsi artık çöp. BB bariz şekilde daha güçlü olsa dahi nafiledir. Şapka, terlik, hakinin bir başka şekli, zoan değil belki de Logia çıkacak Luffy’nin meyvesi. Seriyi normal seyredip artık diğer karakterlerden beklentiye girmemek gerekiyor.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık