Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Teori] Kaido'yu Devirecek Lanet: Shodai Kitetsu!

Sizce teorinin tutma olasılığı var mı?

  • Evet, her şey mantıklı.

  • Bazı kısımları mantıklı.

  • Hayır, tamamen mantıksız.


Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Muramasa adında vaktiyle(14-16.yy) kafası hafif gidik bir blacksmith yaşarmış Japonya'da. Bu deli dolu Japon dostumuz öyle kılıçlar üretirmiş ki kullanıcıyı katile dönüştürüyormuş. Halk da bu kılıçları lanetli olarak görmeye başlamış. Tabi kan gövdeyi götürmeye başlayınca Shogun olaya müdahale edip kılıçları yasaklayıp, parçalatmış.
Böyle bir şeye denk geldim bugün. Fakat sınırlı türkçe internet ve benim sınırlı ingiliccem yüzünden tam bir bilgiye ulaşamadım. Okurken direkt olarak bu teori aklıma geldi. Shodai çok uzun zaman önce(evet kayıp yüzyıl!) parçalanıp Nidai ve Sandai'ye dönüşmüş olabilir mi lan acaba dedim kendi kendime.
Her zaman diyorum. Üç kılıç stili ve üç Kitetsu olayı tesadüf değil. Keltoş'taki de Shodai çıkacak :cool:
 
Eğer hükümetteki kelin kılıcı Shodai değilse, ben bunu ciddi ciddi bekliyorum. Eğer kelin kılıcı Shodai ise Zoro onu kullanmayacak demektir. Çünkü boyutu Zoro'nun stiline uygun değil.
Eğer teori tutarsa Oda pekala tarihten esinlenmiş olabilir.
Paylaşım için teşekkür ederim.:sapkali:
Zoro ağzına tırpan alıp stilini uygulamıyor muydu kenks ben mi yanlış hatırlıyorum :S Daha ilk bölümlerden eline döner bıçağı, pala falan alıp yine kendi stilini uyguluyordu falan :S
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık