Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Crocodile vs. Donquixote Ailesi

Sizce Crocodile Temizler mi?


  • Kullanılan toplam oy
    206
Shic olup devletin güçlerini kötüye kullanarak bir organizasyon kurduğu ve ihanet ettiği için o seviyeye atılmış olabilir. Daha büyük bir tehdit olarak algılanıyordur. Bu 6.seviyedeki mahkumların hepsi o kadar inanılmaz seviyede olduğunu sanmıyorum. Şişirme gibi geliyor. Ivankov'u 5.seviyeye atmışlar Croco 6'da. Nasıl bir anlam çıkarmamız lazım şimdi buradan? Croco Ivankov'dan daha güçlü üstüne üstlük aralarında seviye farkı olacak kadar ötedemi yani?
İvankov devrimciydi ondan ala tehdit mi olur.Ama güçsüz sanıp oraya değil beşinci kata koymuşlar sanki.İvankov konusunu bilemiyorum gücünü Sabo gibi saklamıştır belki onun da bir Kuma kadar güçlü olması lazım.
 
Oda’nın seriye bakış açısı değiştikten sonra croco’ya olan bakış açısı da değişti bunu açıkça belli ediyor.
2 sene sonra üst seviye karakterlere kafa tutan ve haki kullanan bir croco görürseniz şaşırmayın. Adama yonkolarla brilikte gazete okutuluyor mf’ye getirilip en üst seviyelerde bulunan karakterlerle muhatap ediliyor. Wb ile geçmişi ortaya çıkıyor ve Oda hala taa ilk villian olmasına rağmen croco üzerinde bilgi saklayıp karakterin üzerinde gizem kasıyor. Ne kadar önemli bir karakter olduğu buradan anlaşılıyor. Hala ama alabasta şöyle ama hapiste bulundu antrenman yapmadı ki diyenler croco’nun değişimi karşısında “Oda sıvadı” diyecek.
2 sene sonra bütün sistem değişti buna alışın artık. Gördüğünüz gibi Cp9 bile haki kullanıyormuş.
(Bu arada öyle sağ kol falan da çıkmaz diye düşünüyorum fazla abartmaya da gerek yok ama farklı bir güçte olacaktır)
 
MF'de yaptıklarını kafasını kullanan ve logiasına hakim olan başka karakterler de yapabilirdi. Daha büyük bir ağırlığı olduğu ve daha çok önem verildiği hissettirildi ama uçmadı yani öyle. Jozu'dan darbe yedi feleği şaştı Dof sayesinde kurtuldu herhangi bir aksiyona girmeyen adamı sablesla uçurdu Mihawk'ın bir saldırısını durdurdu sonra uzaktan Akainu'ya saldırdı ve bizimkileri gene uçurdu. Bak bunların hepsi standart logia güçleri. Arada çöp denizcileri indirip idamı durdurmuşluğu da var. Bunların hepsi önemli icraatlar olsa da bunları gördüğümüz kadarıyla yapabilirdi zaten Croco.
Her şeyi de böyle basitçe ne güzel anlatıyorsun sen ya. :D

İşte mangayı böyle dümdüz okuduğundan mı böyle yazdın anlamadım? Croc'un o savaşa gelmesi için hiç bir sebebi yok. Adam sadece geçmişte WB ile yaşadıkları sebebiyle oraya geliyor. Adam hem denizcilere hem de WB korsanlarıyla düşman ama oraya gelmekte her hangi bir sorun çekmiyor. Çünkü kendine ve gücüne güveniyor ve görüyoruz ki güvenmekte de haklı.

Adamın orada aldığı tek darbe Jozu'dan ve adam elmas meyvesine ve sağlam bir hakiye sahip bir karakter. Adam isim saldırısını yapıyor bir zahmet hasar versin yani bunun dışında felek şaşması falan tamamen senin yorumun. Adam Aokijiye gelip tekniksiz bir yumruk atıyor ve paramparça edip kan alıyor. Croc'un arkasından hızlıca gelmesine rağmen Croc fark ediyor ama tepki veremiyor ve saldırıyı yiyor. Sana göre feleği şaşan adam yere bile düşmüyor ve ayaklarının üstünde karşı saldırıya geçmek için hazırlanıyor. O bölüme tekrar bakarsan Croc zaten kızıyor Dof araya giriyor diye bölüme tekrardan bakmanı öneririm...

Bunun dışında olaylar senin basitçe anlattığın gibi gelişmiyor. Bak senin mantığınla ''Arada çöpleri indirip idamı durdurmuş'' fakat mangaya baktığında bir kaç saniye önce önünde 3 tane amiralin, yukarıda ise Filo amiralinin bulunduğu idam platformunun önüne geliyor ve idamcıları biçene kadar ne olduğunu kimse fark etmiyor.

Yukarı da yine senin mantığınla Croc bir organizasyon kurmuş ve 1 ülkeyi yıktığı için 6. seviyeye atılmış gibi yazmışsın. Fakat aynı yerde Ivankov'un 5. seviyeye atıldığını da yazmışsın. Hem de Ivankov'dan daha güçlü olmadığı tarzında yazmışsın. Peki Croc 1 ülkeyi ele geçirmeye çalıştığı için 6. seviyeye atılıyor da Ivankov devrimci komutanı ve sürekli ülkeleri yıkan bir toplulukta patronlardan biri olmasına rağmen 5. seviyeye atılıyor acaba neden? Üstüne üstün Croc'u indiren Luffy 5. seviyeye hapsediliyor biraz düşünürsen bunların sebeplerini anlayabilirsin.

Sen ''Croc lobisi'' falan diyorsun ama bunu biz öylesine demiyoruz. Mangaka'nın bizzat karakterler hakkında söylemleri, karakterler hakkında diğer karakterlerin tepkileri ve söylemleri var. "One Piece karakterleri hakkında kötü konuşanları duyunca rahatsız oluyorum. Mesela "düşman çok zayıftı" denildiği zaman onu nasıl daha güçlü hale getirebileceğimi düşünmeden edemiyorum!" Color Walk 6 (2014)

Mesela adam bu yorumu söylemiş ama sen çıkmışsın Smoker'dan örnek vermişsin. Smoker yukarıda ki gibi ne gerçek bir düşmandı ne de zayıf denilecek bir durumu oldu. Fakat şuan Croc için sen ve bazı arkadaşların düşündüğü gibi zayıf deniliyor. Fakat bu adamın geçmişte WB'ye meydan okuduğunu, Mangaka tarafından çaylakken Luffy gibiydi dediği pek umursanmıyor. Hani sen yazmışsın ya forum adına üzülüyorum diye biraz düzgün okusan serinin şuan nasıl bir duruma geldiğini kavrayabilsen kendi adına üzüleceksin de işte...
 
Her şeyi de böyle basitçe ne güzel anlatıyorsun sen ya. :D

İşte mangayı böyle dümdüz okuduğundan mı böyle yazdın anlamadım?

Hani sen yazmışsın ya forum adına üzülüyorum diye biraz düzgün okusan serinin şuan nasıl bir duruma geldiğini kavrayabilsen kendi adına üzüleceksin de işte...
Seriyi senin kadar iyi takip edemediğim ve sizler kadar manganın evrildiği halini kavrayamadığım için şuan gerçekten üzüldüm. Sanırım seriyi algılayabilmem için bir kez daha okumam ama dümdüz bir şekilde değil analiz ederek ve kafamı çalıştırarak okumam lazım mesajından sonra kendime geldim diyebilirim. Teşekkür ederim. Umarım bende Croco Doflamingo ayarında çıkacaktır diyecek kadar hakim olurum bu evrene.
 
Seriyi senin kadar iyi takip edemediğim ve sizler kadar manganın evrildiği halini kavrayamadığım için şuan gerçekten üzüldüm. Sanırım seriyi algılayabilmem için bir kez daha okumam ama dümdüz bir şekilde değil analiz ederek ve kafamı çalıştırarak okumam lazım mesajından sonra kendime geldim diyebilirim. Teşekkür ederim. Umarım bende Croco Doflamingo ayarında çıkacaktır diyecek kadar hakim olurum bu evrene.
İstediğin gibi seriyi okuyabilirsin, istersen 10 kere oku istersen 1000 kere fikirler sabitse hiç bir işe yaramaz.
İyi okumalar...
 
Crocodile yanlış zamanda yanlış yerde olan bir karakterdi.

Gösterilende Crocodile kaybedebilir fakat MF'de adam Jozu'dan omuz yedikten sonra bile mücadele edebilecek durumdaydı. Oda böyle bir dövüşü şimdiki şartlarda çizerse Crocodile'a hepsini aldırabilir.
 
Croco'yu dövdüğü zamandan bahsediyordum.
1.turda Bellamy'den tek yerdi muhtemelen Luffy.

100 milyonluk Luffy, 50 milyonluk Bellamy'e tek attı. Aynı şekilde 200 milyonluk Bellamy'de, 100 milyonluk Luffy'e tek atardı.

Ama buradaki anketle bir alakası yok bence irdelemek istediğin yerin. Zaman aralığı denen birşey var, karakterler otomatik olarak güçlendiriliyor upgrade edilip karşımıza sunuluyor, Tashigisinden Bellamy'sinden Smoker'ından tut taa nereye kadar.

Bunun en büyük örneğide zaman aralığı mevzusu, zaman aralığı ve 20 küsür yıllık seri olduğu için çöp diyeceğimiz karakterler bile 1-2 atraksiyon gösterebiliyor.

Mesela 200 milyonluk Dressrosa Bellamy Jaya'da olsaydı dövmeyi geçtim, tek atardı Luffy'e nihai tekniğe bile gerek yoktu belki.

2 yıl sonraki Luffy'nin Gear2+Sert Haki (Koka) ile yapmış olduğu saldırıyla tek yemiş 200 milyonluk Bellamy ile 2 yıl önceki gearsız 100 milyonluk Luffy'den tek yemiş 50 milyonluk Bellamy'nin arasında çok fark var çünkü :good:




 
Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık