Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

NBA

Konferans finali eşleşmeleri nasıl olacak?


  • Kullanılan toplam oy
    20
Pelicans bayağı iyi iş yapmış bence. Bir süperyıldız takas istediğinde en son ne zaman adil takas oldu ki zaten. Hem 1 yıl kontratı kalmışken. Hem de sadece belirli bir takım için kontrat uzatacağı haberleri çıkmışken, bu diğer takımların teklif vermesinin önüne geçti. Sağlam duruşları bene işe yaradı, zaten ilk sıradan uzun yıllardır drafttan en çok ilgi uyandırmış adamı alacaklar. Draftın ilk 4 oyuncusu dışında pek de iyi bir çaylak da gözükmüyor. 4. sıradan kimin seçileceği önemli. İngram eğer ki pıhtı olayı nüksetmez ve onu engellemezse işler çok değişebilir. Eğer bu adamlar da Lakers'tan ayrıldıktan sonra uçarlarsa Lakers teknik ekibinin ne kadar b.ktan olduğu ortaya da çıkacak, hadi bakalım.
2019 4.sıra, 2021 ilk tur (ilk 8 deyse Pelicans'ta değilse 2022 korumasız ), 2023 swap hakkı ve 2024 korumasız ilk tur hakkı(bu da 2025'e ötelenebilirmiş)(ekşiden kopy). Daha ne alsın?
Lakers Lebron'un yaşı, büyük ihtimalle de gelecek yıl Gsw'nin denklemde de olmaması nedeniyle all in yaptı ama bence bu iş patlayacak yazın bunu bir kenara. Neyse takas dönemi bayağı renkli geçecek gibi, güzel güzel.
 
Hoayda. Yılan hikayesine dönen takas sonunda gerçekleşti. Lonzo, Ingram ve Hart'ın gönderilmesini anlayabiliyorum sonuçta AD'yi alıyoruz burada ama 3 tane 1. tur hakkı nedir be kardeşim :( Umarım yanılırım ama bence ileride pişman olacağız bu takas yüzünden.
Kyrie-Kemba-Butler üçlüsünden birisi (tercihen Kemba) alınmazsa fena patlayacağız gibi. Bir de benchi doldurmak lazım tabii.
 
1 maçta ortalama 90-100 top kullanılıyorsa 50-60 Lebron kullanıyo. Kemba resmen intihar olur oda topu elinde isteyen skorer PG. Lonzo Lebron'un yanına okadar iyi olmuştuki, topu bırakıyor Lakers en iyi savunmacısı olmuştu resmen. Lebron'un yanındaki en ideal parçaydı, geçen sezon şut da sokmaya başlamıştı. Böyle bir parça bulmaları lazım topu elinde istemeyen ve savunması iyi olan 1 numara.
Lanzo kim ya Rondo’nun çakması. O yüzden üzülmeyi geç vasattan kurtulduk. Mesela akıllanmış bir Kyrie gelse çok hoş olabilir. Topu elinde istemeyen kısmında da doğru formülde elinde top isteyenle de bir şeyler başarılabilir.
 
Bench yerine bir süper star daha alırlarsa çok fena patlar bu takım. Ad her an sakatlanabilir zaten korumaları gerekiyor onu. LeBron zaten yaşlı ne olacağı belli olmaz bu yüzden ben hı sağlam tutmaları gerekiyor bence. Yoksa Gsw durumuna dusebilirler.
 
Şu an lakers da maaş boşluğu da var ve çok az sözleşmesi dcam eden oyuncusu var. Çok iyi bir guard ve bir kaç ekleme ile patlama yapabilirler. FREE agent i iyi kullanmaları lazim
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık