Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

One Piece "magazine"

Her kılıç kullananı kılıç ustası saymamanın anahtarı meyve gibi duruyor. Bu konudaki tartışmacım @Roronoa Zoro , gel de tartışak gene. :D

Ha bir de Bigmom'ı Mihawk'ın gerisine koyanlar da vardı, sırf kılıç kullandığı için. O da imkansız bir durum keza.
Meyveyle de alakası yok yav. Kaku falan kılıç ustasıydı. Aşağıda arkadaşın yazdığı gibi durum. Bu saatten sonra bir düzen aramıyorum. Oda kimi isterse onu dahil ediyor. İstemediğini ayırıyor. Mantık falan yok.
Mesele çok basit aslında usta.
Kendisine kılıç ustası diyen kim varsa aha onlar kılıç ustasıdır, bitti gitti.
 
Tüm konularda olduğu gibi bu konuda da delillerle konuşuyoruz ve Oda'nın kılıç ustası dediklerine kılıç ustası diyoruz, Bknz=Shanks :ehe:

Oylar yeşil partiye :good::good:
 
【Jack’s sword(s)】
User: Jack the drought
Possessed by Jack who has the same title, AllStar, as King. It doesn’t have a handguard, he fights by holding these long curved swords in both hands.The irregular trajectory of the blade traps the opponent, but in the battle against Shutenmaru, one broke.
【Shutenmaru’s sword】
User: Shutenmaru
Possessed by Shutenmaru, the head of Atamayama Bandits that roams the Wano Country. It has a clover shape sheath. It seems that he used to be a strong samurai?!
【Kyoshiro’s sword】
User: Dozing Kyoshiro
The sword belong to Kyoshiro, the Shogun purveyor money exchanger. It has a rhomboidal shape handguard. It seems that he’s skilled.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık